Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mybb Tema Theme | Edited by mFk | 1.6 - Yeni
Mybb Tema Theme | Edited by mFk | 1.6 - Yeni

Demo : www.MybbTema.10TL.Net

İyi Kötü Yorumlarınızı , Görüşlerinizi Beklerim ;)

XML :

PHP Kod:
http://kayaweb.com.nu/mfkaya/mybb-theme%20mfk.xml 

Tema Tamamen bana aittir - footerden adımı sileni ALLAHA HavaLe ediyom ; İlahi adaleT var nede olsa ;)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Birincisi Hep Ayni Tasarim Üzerinden Gidiyorsunuz İkincisi Editlenmiş Temalarda Tema Benim Denmez Kendini Geliştirmen Dileğiyle
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-03-2012 Saat: 21:24)Oktay Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Birincisi Hep Ayni Tasarim Üzerinden Gidiyorsunuz İkincisi Editlenmiş Temalarda Tema Benim Denmez Kendini Geliştirmen Dileğiyle

Teşekürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İdare eder ellerine sağlık ^_~
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
renkler biraz cıvık kalmış daha çok kız forum sitelerine yakışan cinsden olmuş kötümü tabikide hayır güzel eline sağlık edit'de olsa emek var inşallah sende temanı yaparsın selametle iyi forumlar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-03-2012 Saat: 21:36)canli-forum Nickli Kullanıcıdan Alıntı: renkler biraz cıvık kalmış daha çok kız forum sitelerine yakışan cinsden olmuş kötümü tabikide hayır güzel eline sağlık edit'de olsa emek var inşallah sende temanı yaparsın selametle iyi forumlar.
Burda 'İnşallah Sende Temani Yaparsin' Derken Banami Söyledin?Söylemeyi Unuttum Emeğin İçin Teşekkürler
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-03-2012 Saat: 21:37)Oktay Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(22-03-2012 Saat: 21:36)canli-forum Nickli Kullanıcıdan Alıntı: renkler biraz cıvık kalmış daha çok kız forum sitelerine yakışan cinsden olmuş kötümü tabikide hayır güzel eline sağlık edit'de olsa emek var inşallah sende temanı yaparsın selametle iyi forumlar.
Burda 'İnşallah Sende Temani Yaparsin' Derken Banami Söyledin?Söylemeyi Unuttum Emeğin İçin Teşekkürler

hayır arkadasa söyledim :D teması yok diye düşündüm kendi yapımı.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
daha iyisini yapabilirsin.. diyorum görüşümdür.. bir vbullet tarzı giriş yeri olsydı güzel olurdu ve arkaplan ve dış kaplama ve gölgeli olursa tema güzel olur diyorum.. :))
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yorumlarınız için sağoLun.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Daha iyi yapabilirdin
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sağol,yakında yeni tasarımımı yapıcağım inş güzeL oluR.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping