Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
izlesene kanallım eğlence amaçlı
bune saçmalık? /Edit: einstein.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Kavga çıkmasını istemiyorum ben ama bu forumu bazen ben ayırt edemiyorum ya? Abone ol forumu yada eğlence forumumu destek forumumu :/ Bence eski destek geri dönmeli. Bizim 10tr'yi zirveye çıkarmaya çalışmamız gerekiyor. Abone ol demek değil. Artık forumda grafik konularına mesaj yazılmıyor, destek verilmiyor. Ama nedense böyle konular açılıyor :/ Tekrardan eski desteği istiyoruz biz :)

Not: (Sadece sana söylemiyorum bütün forum geneline söylüyorum yanlış anlama.)
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

PGM
Teşekkür verenler:
güldüm senin yorumuna komedi video bölümü dikat ediyseniz. tabi
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
@ByPoWeR Ben sana demedim zaten bunu bak. Artık destek konularından çok bu konular açılıyor demek istedim. Ve mesajımda bak şöyle yazdım; Not: (Sadece sana söylemiyorum bütün forum geneline söylüyorum yanlış anlama.)
Neyse kavga çıkmasın yorum atmıyorum :)
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

PGM
Teşekkür verenler:
ByPower ona göre kanal reklamı yasak vede konuyu raporladım
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
???Ne raklam kardeşim. reklam yapmama hiç gerek yok zatten sadece destek sitesinde arkadaşlarım bilsin. diye ekliyorum kod olara ekledim izlesene kanallın reklamı olmaz ve reklam gerek yok  yhani boşu boşuna böyle saçme yorumlar yazarak inları geriyorsunuz sonra destek ne noldu diye yazyorsunuz rapor ediyorsunuz 
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
k+ç! + sözlü uyarı bidaha reklam kanal falan yapmayın! biraz mybb hakkında konular paylaşın! 
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
PGM
Teşekkür verenler:
Benden izin almak için mesaj atmıştı. Bunun hiçbir türlü mümkün olmadığını söylemiştim. Buna rağmen böyle bir paylaşım yaptığın için uyarı aldın.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Teknolojik -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping