Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Suçum ne?
Aptalın birisi yüzünden +4 uyarı yiyoruz adam orda neler yazmış banlayın demiş hayla banlamıyorsunuz adamı bana neler yazdığını buraya resimlerle atsam direk banlarsınız tabii adam neler neler yazıyo burda elleme yok rahat rahat çıktı uyarı yemişdir kesin ama amacına ulaştığı için onu dahada sevindirdiniz tebrik ederim D10 Yönetimi.

Argo kelime kullanımı (Uyarı Seviyesi: %+4)
Uyarı Sebebi: RE: Herhangi forum arıyorum 2 dakika önce 10077 dakika #Power
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Ertancım.. Burası genel bir destek forumu. Burada tamam bizde bazen sinirlerimize hakim olamıyoruz. Sanırım özellikle ben. Her neyse işte. Yinede bak ben argo kullanmıyorum. Sende kullanmazsan daha iyi olacaktır. Verilen uyarı doğru bir uyarı. Üstelik 1 haftalık. Her şey için isyan konusu açmayın bence. Lütfen..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Olayı sen sürüklettin. Yorum atmasaydın pek birşey olmazdı sana. /olayı tam bilmiyorum./
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Burası anaokul mu? olan olmuş tartışmaya gerek yok, yönetim en sağlıklı düşünceleri ortaya koyar. Ve uygular, o uyarıyı aldığına dua et. 
Kilit. 
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping