Yorum Sayısı: 15
Konu Sayısı: 3
Teşekkürler: 0
0 mesaj içinde 0 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri:
TRK3Com
SanalPara (SP): 0 SP
Öncelikle Herkese merhaba bu forum sitesine trk3.comdan geldim nikimin amacı herhangi gibi reklam yapmak degildir sadece trk3.com sitesinin adı hosuma gittigi icin bu forum sitesine bu nikle uye oldum o halde sizlere burdaki sorum bu nikimle uye olmamin sakıncası olurmu bunu ogrenmek istiyorum eger olur derseniz yetkili arkadaslardan nikimi degistirmelerini rica edecem herkese iyi forumlar
Yorum Sayısı: 4,764
Konu Sayısı: 671
Rep Puanı:
353
Teşekkürler: 6
7 mesaj içinde 141 teşekkür verildi.
Einstein™
SanalPara (SP): 12 SP
Trk3'u forumda bilmeyen yok zaten sahibi forum adminlerinden, bir sakıncası yoktur...
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı
Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Yorum Sayısı: 4,764
Konu Sayısı: 671
Rep Puanı:
353
Teşekkürler: 6
7 mesaj içinde 141 teşekkür verildi.
Einstein™
SanalPara (SP): 12 SP
olmaz diyosak vardır bi bildiğimiz arkadaş reklam yapmıyor, trk3'ü forumdada herkes biliyor. Zaten TaaRRuz adminin sistemi forumdada reklam konusu vs vardı.
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı
Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Yorum Sayısı: 687
Konu Sayısı: 20
Rep Puanı:
45
Teşekkürler: 0
0 mesaj içinde 49 teşekkür verildi.
Caxing
SanalPara (SP): 27 SP
Nerelere çekmişsiniz mesajı, aynı dakika atmışız yorumu, ben ne biliyim ne yazacağını. Yetkili bunu bile anlamamış bu da yancılık yapıyor.
Yorum Sayısı: 3,964
Konu Sayısı: 493
Rep Puanı:
60
Teşekkürler: 27
6 mesaj içinde 317 teşekkür verildi.
Leques
SanalPara (SP): 24 SP
@Caxing Ne desem ben post oluyor be. Bak aynen şunu yazdın; "Yetkili bunu bile anlamamış bu da yancılık yapıyor." Bu şimdi kavgaya değilde ne ?
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.
#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)
Yorum Sayısı: 3,964
Konu Sayısı: 493
Rep Puanı:
60
Teşekkürler: 27
6 mesaj içinde 317 teşekkür verildi.
Leques
SanalPara (SP): 24 SP
@Caxing Onur tamam ben yanlış anladıysam özür dilerim.
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.
#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)
Yorum Sayısı: 10,059
Konu Sayısı: 661
Rep Puanı:
10
Teşekkürler: 82
113 mesaj içinde 625 teşekkür verildi.
Ciri
SanalPara (SP): 117 SP
Öncelikle sakin olalım.. Caxing'in de dediği gibi aynı dakikada mesaj gelmiş. Ayrıca konuda bir kavga yok.. Sadece bir söylemden ötürü ortalığı ateşlemenin bir anlamı yok..
Nicke gelince; sakıncası vardır. Her ne kadar iki site dost olsalar da; o da .comlu bir site. Şimdi senin nickini gören bir kullanıcı kendi sitesinin nickiyle gelir üye olur. Sana izin veriliyorsa ona da izin verilmeli..