Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nikimin Bir Sakıncası Varmı
Öncelikle Herkese merhaba bu forum sitesine trk3.comdan geldim   nikimin amacı herhangi gibi  reklam yapmak degildir sadece trk3.com sitesinin adı hosuma gittigi icin bu forum sitesine bu nikle uye oldum o halde sizlere burdaki sorum bu nikimle uye olmamin sakıncası olurmu bunu ogrenmek istiyorum eger olur derseniz yetkili arkadaslardan nikimi degistirmelerini rica edecem herkese iyi forumlar
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Trk3'u forumda bilmeyen yok zaten sahibi forum adminlerinden, bir sakıncası yoktur...
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
PGM
Teşekkür verenler:
Bence olur.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
olmaz diyosak vardır bi bildiğimiz arkadaş reklam yapmıyor, trk3'ü forumdada herkes biliyor. Zaten TaaRRuz adminin sistemi forumdada reklam konusu vs vardı. 
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
PGM
Teşekkür verenler:
@Caxing sizin bir üstünüz yoktur dedi sizde olur diyorsunuz tabi en son karar adminlerindir
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
@Einstein™ Teşekkür ederim artı teşekkür butonuna bastım
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
@TRK3Com , Yetki Kıyaslaması yapmayın Rütbenin gözümde hiç bir değeri yokdur sadece görevleri vardı forumda düzeni sağlar üyeler ve yetkililer arasında pek fark göremiyorum :) herşey yetki değildir
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
@SunXDizayn Peki Teşekkürler
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(27-05-2015 Saat: 18:15)SunXDizayn Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @TRK3Com , Yetki Kıyaslaması yapmayın Rütbenin gözümde hiç bir değeri yokdur sadece görevleri vardı forumda düzeni sağlar üyeler ve yetkililer arasında pek fark göremiyorum :) herşey yetki değildir

Yetki kıyaslaması değil bence bu kendi fikrine ters düştüğü için böyle yapıyor.
Her neyse ben müsaade ediyorum. Forumda reklamı yapıldı zaten bir ara sitenin.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
@#Power Müsade ettiğiniz için  Teşekkür ederim
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Nerelere çekmişsiniz mesajı, aynı dakika atmışız yorumu, ben ne biliyim ne yazacağını. Yetkili bunu bile anlamamış bu da yancılık yapıyor.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Yahu olayı sürüklemeyi ne seven adamlarsınız siz. @Einstein™ Cevabı vermiş tamam olabilir demiş herkes konuyu büyültüyor. Sonra kavga çıkıyor bu kadara gerek yok ya?
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

PGM
Teşekkür verenler:
(27-05-2015 Saat: 19:50)DeathAngeL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yahu olayı sürüklemeyi ne seven adamlarsınız siz. @Einstein™ Cevabı vermiş tamam olabilir demiş herkes konuyu büyültüyor. Sonra kavga çıkıyor bu kadara gerek yok ya?

Sen böyle post kasacağım diye konulara saçma sapan yorum atıyorsun. Konuda kavga edecek bir şey yok ? Einstein ile aynı dakika atmışız mesajı. Ben mesaj yazarken kimse yorum atmamıştı. Her site reklam sayılıyorsa o da reklam sayılması gerekiyor diye öyle yazdım. Ondan sonra einstein bakmamış dakikaya, mesajı atmış. Olay bu, burada seni ne ilgilendiriyor ki ?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
@Caxing Ne desem ben post oluyor be. Bak aynen şunu yazdın; "Yetkili bunu bile anlamamış bu da yancılık yapıyor." Bu şimdi kavgaya değilde ne ?
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

PGM
Teşekkür verenler:
(27-05-2015 Saat: 19:57)DeathAngeL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @Caxing Ne desem ben post oluyor be. Bak aynen şunu yazdın; "Yetkili bunu bile anlamamış bu da yancılık yapıyor." Bu şimdi kavgaya değilde ne ?

Sen öyle anlayabilirsin, her şeye burnunu sokmak post kasmaya girer tabi. Yetkili anlamamış, öteki üye de ona izin verdi diye onu savunuyor, ne olmuş doğru bir şey yazdım ?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
@Caxing Onur tamam ben yanlış anladıysam özür dilerim.

PGM
Teşekkür verenler:
Yokda neden trk3com yani
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Öncelikle sakin olalım.. Caxing'in de dediği gibi aynı dakikada mesaj gelmiş. Ayrıca konuda bir kavga yok.. Sadece bir söylemden ötürü ortalığı ateşlemenin bir anlamı yok..
Nicke gelince; sakıncası vardır. Her ne kadar iki site dost olsalar da; o da .comlu bir site. Şimdi senin nickini gören bir kullanıcı kendi sitesinin nickiyle gelir üye olur. Sana izin veriliyorsa ona da izin verilmeli..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
@TaaRRuz ...... 
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

PGM
Teşekkür verenler:
Nickinin bir sakıncası yok da kendin sakıncalı birisin. Neden olduğunu sen de biliyorsun.. @trk3com
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Grafik Destek Platformu | Aslında Herşey -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping