Evet Arkadaşlar www.itbiti.10tl.net Sitesi Yani Benim Sitem Kendi Radyo Yayınını Açtı. Artı Olarak Kendi Oyunlarını Kurdu. Herkesin Üye Olup Oynaması - Dinlemesi - Paylaşımlarda Bulunması - Paylaşımlardan Yararlanması Dileğiyle :D

|
itbiti.10tl.net Kendi Radyo Yayın Sitesini Kurdu
|
|
Evet Arkadaşlar www.itbiti.10tl.net Sitesi Yani Benim Sitem Kendi Radyo Yayınını Açtı. Artı Olarak Kendi Oyunlarını Kurdu. Herkesin Üye Olup Oynaması - Dinlemesi - Paylaşımlarda Bulunması - Paylaşımlardan Yararlanması Dileğiyle :D
![]()
20-03-2012 Saat: 23:42
Hayırlı olsun :)
Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."
![]()
20-03-2012 Saat: 23:43
20-03-2012 Saat: 23:49
Çok sağolun merak ettim ne öğrendiniz benim sayemde :D
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."
![]()
20-03-2012 Saat: 23:51
(Son Düzenleme: 20-03-2012 Saat: 23:58, Düzenleyen: Time Traveler.)
Şu Şablon Bölümü Varya. İşte o Şablonlardan hiçbir şey Anlamıyordum. :D Yani Sizinle Ö.M ' den konuştuklarımızdan Şablonları Kurcaladım. Çivi Çiviyi Söktü :D
20-03-2012 Saat: 23:58
Öğrendiyseniz ne mutlu bana :D
![]()
21-03-2012 Saat: 01:32
kendi oyunlarını kurdu dediniz ama hilempire diye bir yere yölendirildim sadece
21-03-2012 Saat: 01:39
Eski Açtığım Siteleri Değerlendirdim Yönlendirmelerde. Oyun Bölümüne Tıkladığınızda hilempire.10tl.net ' e Yönlendirilirsiniz. Çünkü 3D Oyunlar Orda Yani Direk Oyun Listesi Açılır :)
21-03-2012 Saat: 08:51
başarılar :)
21-03-2012 Saat: 15:02
21-03-2012 Saat: 15:26
Başarılar..
21-03-2012 Saat: 16:06
Saolun :)
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|