https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Üstteki üyeye rep verme oyunu
Arkadaşlar oyun çok basit üstünüzdeki üyeye +1 atıyorsunuz. Ve diğer katılanlarda size +1 atıyor.
Oyun başlasın.
Örnek olarak: şimdi bana birisi repi verecek ve konunun altına "repini verdim" yazacak ve birdaha gelen ona rep verecek. Güzel ve kazançlı çıkılabilecek bir oyun.

başarılar...

ilk rep bana atılacak sanırım d.
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

PGM
Teşekkür verenler:
Rep verdim
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Rep gereksiz birşey.
Böyle oyun olmaz.

Rep Teşekkür etmek anlamına gelir.

@#Power @#Captain @Albırt enişten @Yurisa
Olduğum Yetkiler :
Bölüm Şefi Adayı ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Bölüm Şefi 2.Seviye ► Emektar Üye ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Emektar Üye

PGM
Teşekkür verenler:
Eğer oyunun kuralını bozan olursa şikayet ederim! Boş yorumlar yok "teşekkürler", gerekliydi, güzel oyun gibi şeyler yazanı şikayet edeceğim.
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

PGM
Teşekkür verenler:
Arkadaşlar neden bu kadar repi önemsiyorsunuz? Hiçbir işe yaramıyor. Tamam rep atmayın demiyorumda sizce haksız yere rep atmak doğru mu? Hakkınızla almaya bakın repi.
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

PGM
Teşekkür verenler:
(13-05-2015 Saat: 00:08)Albırt Enişten Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar neden bu kadar repi önemsiyorsunuz? Hiçbir işe yaramıyor. Tamam rep atmayın demiyorumda sizce haksız yere rep atmak doğru mu? Hakkınızla almaya bakın repi.

@Albırt Enişten Zaten bu rep denen şey sadece görüntü? Bizde bunla oyun oynuyoruz olmasının yararıda yok zararıda. Sorun olmaz bence her neyse üst yönetim karar verir :)

PGM
Teşekkür verenler:
Çok gereksiz bir oyun konuya kilit atın yetkılıler rep oyuncak değil @DeathAngeL bunu anla. Anlamadıysan zorla anlatırız.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bune be sizin aklınız yerindemi ? sesli güldüm ya..
admin olsam repi kaldırırdım bune be ice oyuncak ettiler zaten forumun geneli çocuk ne beklenir.
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping