06-05-2015 Saat: 19:23
@Cratos Bu webforum'un temasına bakarken gördüm bende artık vakti geldi dedim.
Amacım o hesabı geri almak değil artık çok geç.
ertank Why Banned ? [Eski konularım hkk.]
|
06-05-2015 Saat: 19:23
@Cratos Bu webforum'un temasına bakarken gördüm bende artık vakti geldi dedim.
Böyle birşey vardıda neden daha önce bana vs ulaşmadın, konuyu yönetimde tartışalım bakalım.
@#Power olaya bizzat şahitmissin, sanırım banı nasıl karşılıyorsun +Her üye bilmeyen her üye ilk başta 10tr.net dışı yazılırsa uyarılır diye biliyorum 3 senedir böyle diye biliyorum.
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK! Metars Theme V1.0 Stloje Theme V1.0 WMCAMP Alışveriş İndex Tasarımı Henry İndex Tasarımı Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
06-05-2015 Saat: 19:41
Fena fena forum deyince Ufuk yanlış anlamış onu. Forum linki zannetmiş. Ve ilk sefer de ban atmış. İlk sefer ban atmak bir hata aslında, belki bilmiyor olabilir kullanıcı.
06-05-2015 Saat: 19:41
Geçmiş Olsun.
06-05-2015 Saat: 19:42
(06-05-2015 Saat: 19:41)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Fena fena forum deyince Ufuk yanlış anlamış onu. Forum linki zannetmiş. Ve ilk sefer de ban atmış. İlk sefer ban atmak bir hata aslında, belki bilmiyor olabilir kullanıcı. O zamanlar bilmiyodum orası doğru :) sonra yeni hesap açtım kuralları okudum
06-05-2015 Saat: 19:43
(06-05-2015 Saat: 19:41)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Fena fena forum deyince Ufuk yanlış anlamış onu. Forum linki zannetmiş. Ve ilk sefer de ban atmış. İlk sefer ban atmak bir hata aslında, belki bilmiyor olabilir kullanıcı.yanlış anlamayla ban direk kalıcı olunacağını sanmam Edwardda orda demiş, yetkililer sanırım ufufuk biraz incelemeli herhalde. Banın kalkmasında herhangi bir sakınca görmüyorum. Arkadaşta bu saatten sonra ilgileniyorsa konu onun haklılığına dair olduğu için kaldırabilirim
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK! Metars Theme V1.0 Stloje Theme V1.0 WMCAMP Alışveriş İndex Tasarımı Henry İndex Tasarımı Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
06-05-2015 Saat: 19:43
(06-05-2015 Saat: 19:42)WaRRioRa Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(06-05-2015 Saat: 19:41)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Fena fena forum deyince Ufuk yanlış anlamış onu. Forum linki zannetmiş. Ve ilk sefer de ban atmış. İlk sefer ban atmak bir hata aslında, belki bilmiyor olabilir kullanıcı. Zaten sen forum vermedin sanırım? fena fena, forumda kullanıyorum. Bak bir virgül neyi değiştiriyor. Eğer forum ismi amaçlı söylediysen ayrı. Ama herhangi bir domain yok ortada.
06-05-2015 Saat: 19:44
Yani açıkcası aralıktaki kayıt oldugum hesabımı geri almak isterim onunla devam edebilirim.
06-05-2015 Saat: 19:45
(06-05-2015 Saat: 19:43)Einstein™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(06-05-2015 Saat: 19:41)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Fena fena forum deyince Ufuk yanlış anlamış onu. Forum linki zannetmiş. Ve ilk sefer de ban atmış. İlk sefer ban atmak bir hata aslında, belki bilmiyor olabilir kullanıcı.yanlış anlamayla ban direk kalıcı olunacağını sanmam Edwardda orda demiş, yetkililer sanırım ufufuk biraz incelemeli herhalde. Banın kalkmasında herhangi bir sakınca görmüyorum. Arkadaşta bu saatten sonra ilgileniyorsa konu onun haklılığına dair olduğu için kaldırabilirim Artık iş işten geçti diye düşünüyorum. Bu hesabında çok ilerledi. O hesabın banını kaldırmak bir şeyi değiştirmeyecektir.
Yani açıkcası onunlada devam edebilirim o açılsa bu banlanacak ben devam etmek isterim o hesabım ile karar sizdedir
- Ben ilerlemedimki :D bana eski hesabım yeter yorum nedirki
İş işten geçse de haklı olan biri direk banlanmamalıydı, sen haklısın diğer yöneticilere diyorum. Zaten o konuyada duyarlı yanaşmışsın.
banı kaldırıyorum. sorumlulukta bendedir.
06-05-2015 Saat: 19:47
O zaman bu banlanacak herhalde
06-05-2015 Saat: 19:48
İki hesabın kalmayacağı için muhtemelen, istiyorsan banını haklı gördüğüm için sorumluluğu üstüme alır açarım. Kararını ver, yorumunu yaz..
06-05-2015 Saat: 19:49
İsmimin Etiketlenme sebebi Nedir acaba?
06-05-2015 Saat: 19:50
ertank 'ı isterim semih bundada çok anım var ancak önemli değil onu kaybetmek istemem ertank kararımdır.
Açtım o hesaptaki banını, bu hesabınıda birazdan banlayacağım..
konuyu taşıdım, + kilitledim. Adminler inceliyor. zaten haklı olduğunu benim gibi göreceklerdir
06-05-2015 Saat: 19:52
Diğer hesabımda görüşürüz arkadaşlar.
06-05-2015 Saat: 19:52
Görüşürüz :)
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|