Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Allahını seven yardım etsin
Sad 
zAY3NO.png

facebook gibi yerlerde bağlantımı paylaşınca bu çkıyor nasıl halledicem ya mybb yi nasıl kaldırıcam
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
yardım edin lütfenn
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
post kasmayın.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(03-05-2015 Saat: 17:31)TheBoss Nickli Kullanıcıdan Alıntı: post kasmayın.

çözümünü bilen biri yokmu ya
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Logonuzu değiştirdinizmi ?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Headerden logonu degiştir bide temadan degıstır olur yanı benınkı oyle :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
http://forumix.10tr.net/ sitem bu logosu var ama öyle oluyor
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Facebook'da paylaşınca altta önizleme eklensin mi diye soru soruyor ona çarpı işareti atın sadece forum'un linkini atsın.1-2 saniye bekleyince önizleme yeri gelecektir onu kapatın.
PGM
Teşekkür verenler:
arkadaşlar bi sorun daha var ziyaretçiken çıkış yapma butonu var nasıl kaldırıcam
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(03-05-2015 Saat: 18:00)The Legend Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Facebook'da paylaşınca altta önizleme eklensin mi diye soru soruyor ona çarpı işareti atın sadece forum'un linkini atsın.1-2 saniye bekleyince önizleme yeri gelecektir onu kapatın.

ben tamamen kapatmak istiyorum
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Sen şimdi facebook'da durum olarak paylaşacaksın değil mi? Bak şimdi forum linkini yaz oraya sonra durumun aşağısında önizleme gelcek beklersen 2-3 saniye ordan ona x işareti at sadece forum linkini gösterir.
PGM
Teşekkür verenler:
(03-05-2015 Saat: 18:02)The Legend Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sen şimdi facebook'da durum olarak paylaşacaksın değil mi? Bak şimdi forum linkini yaz oraya sonra durumun aşağısında önizleme gelcek beklersen 2-3 saniye ordan ona x işareti at sadece forum linkini gösterir.

onu bende biliyorum ben kökten çözmek istiyorum mesela biri linkimi paylaşıcak benim sitenin fotoğrafı çıkmasını istiyorum
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Sitenin Footerinde Tema Yapımcısı Diyar Altaş Yazıyor Emeğe Saygınız Yokmu?
@diyar
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(03-05-2015 Saat: 18:29)Novruz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sitenin Footerinde Tema Yapımcısı Diyar Altaş Yazıyor Emeğe Saygınız Yokmu?
@diyar

Sitenin yapımcısı sen isen novruz ve diyar yazıyım ama temanın yapımcısı aşaıda facebooka tıklayınca yabancı biri çıkıyordu onları düzelttim
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(03-05-2015 Saat: 19:15)diyar Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(03-05-2015 Saat: 18:29)Novruz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sitenin Footerinde Tema Yapımcısı Diyar Altaş Yazıyor Emeğe Saygınız Yokmu?
@diyar

Sitenin yapımcısı sen isen novruz ve diyar yazıyım ama temanın yapımcısı aşaıda facebooka tıklayınca yabancı biri çıkıyordu onları düzelttim

temanın yapımcısı olduğu için temanın yapımcısı bölümündeki kısmı değiştirme hakkınız yok.
AromaticCoolInexpectatumpleco-size_restricted.gif
PGM
Teşekkür verenler:
gfdgfdgfdfgf
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Ne diyosun kardeş ?
AromaticCoolInexpectatumpleco-size_restricted.gif
PGM
Teşekkür verenler:
post kasıyor işte anla :D
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Linklerin hepsi dogru.Ismimi geri eklemezsen gerekli yerlere sikayet edicem..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(03-05-2015 Saat: 20:11)Novruz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linklerin hepsi dogru.Ismimi geri eklemezsen gerekli yerlere sikayet edicem..

düzeltildi #

@Novruz
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping