30-04-2015 Saat: 23:25
beni banlarmısınız üyeler hiçmi hata yapmaz hatasız kul olurmu olmaz 50 defa hata yapmışım sanki onun için banlarsanız iyi olur.
2banlarmısınız
|
30-04-2015 Saat: 23:25
beni banlarmısınız üyeler hiçmi hata yapmaz hatasız kul olurmu olmaz 50 defa hata yapmışım sanki onun için banlarsanız iyi olur.
30-04-2015 Saat: 23:31
Bence böyle konu açan kim olursa olsun banlanmalı, acındırmaya döner yoksa konu.
30-04-2015 Saat: 23:39
bırazdan hepınıze yetecek kadar ban atarım bu kadar ısrarcıysanız merak etmeyın gençler. Yaşınızın ve sevıyenızın bu kadar duşuk olduğunu bılmezdım. Bu konuları açanların banlarını açtırtmam.. Akıllı olun akıllıca vazgeçın saçma hareketınızden. Sız zararlı çıkarsınız.
30-04-2015 Saat: 23:52
Volki sana özel mesaj geliyor önce onu cevapla.
30-04-2015 Saat: 23:53
IP taraması yapıldı, koddostunun multi hesabı. O yüzden banladım, jungi mesajını yeni görüyorum istiyorsanız kaldırayım banı?
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK! Metars Theme V1.0 Stloje Theme V1.0 WMCAMP Alışveriş İndex Tasarımı Henry İndex Tasarımı Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
30-04-2015 Saat: 23:54
kaldırma derim ban ısabetlı olmuş. Son banlayın konusuna da bakıp tarama yapar mısınız bu ış bıraz sıkıntılı.
30-04-2015 Saat: 23:54
O taramanın sonucunu soracaktım kendisine. Kaldırma banı ama yönetim bölümüne konusunu aç. Neden banlandığını vs.
30-04-2015 Saat: 23:56
bu konuda sanırım taşınsa ve çöpe atılsa iyi olacak onu siz yaparsanız çok makbule geçer bende bu arada yönetimde konu açacağım.
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK! Metars Theme V1.0 Stloje Theme V1.0 WMCAMP Alışveriş İndex Tasarımı Henry İndex Tasarımı Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|