https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CreepyPasta forumu istek
@admin hocam diğer forumuna creepypasta adlı bir forum açılmasını istiyorum
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
biz böyle bir forum açabiliriz ? özgün içerikli korku forumu 
AromaticCoolInexpectatumpleco-size_restricted.gif
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Karanlık Bölge bu tarz konular için açıldı .
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-04-2015 Saat: 01:35)WaRRioRa Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @admin hocam diğer forumuna creepypasta adlı bir forum açılmasını istiyorum

Tüm isteklerinizde beni etiketlemeyin lütfen. Başka onlarca görevli var bu forumda. 
etiket konusunu amacından iyice saptırmaya başladınız. 

(görevlilere not: böyle etiketleyenlere ceza vermeyiniz. en azından şimdilik.)
----------------
"Ana prensibimiz insana saygı" dedik, kimileri bunu yanlış anladı, sürekli tepemize çıktı. 
Bundan sonra ana prensibim: "isteyen istediği yere gitsin". Forumda sürekli negatif enerji yayanları, hakaret edenleri ya da hakaretimsi yazanları dahi banlayacağım. Forumda etkileşim azalacakmış umuruda değil. Yıllarca negatif enerjili insanlara katlandığım yeter.. 

Sonra duymadım, bilmiyordum yok.. 

Önemli konular listesi: https://destek.10tl.net/showthread.php?tid=99072
Android 10tl programı: https://destek.10tl.net/showthread.php?tid=98074
Görevli kuralları: https://destek.10tl.net/showthread.php?tid=99597
10tl.net Geneli (Forum açma v.b.) Kurallar: https://destek.10tl.net/showthread.php?tid=25433

twitter.png https://twitter.com/10tlnet
discord.png https://discord.gg/fUC7A2W
email.png  info (at.) 10tl.net
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hocam sanirim sizi kizdirdim kusura bakmayin diger adminlere etiket atacaktim dun gece adminlerden tek siz aciktiniz diye etiket attim kusura bakmayin peki acilacakmi CreepyPasta adli forum diğer adli bôlume
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-04-2015 Saat: 13:36)WaRRioRa Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hocam sanirim sizi kizdirdim kusura bakmayin diger adminlere etiket atacaktim dun gece adminlerden tek siz aciktiniz diye etiket attim kusura bakmayin peki acilacakmi CreepyPasta adli forum diğer adli bôlume

Birader ne creepypastası manyak mısın ya? O zaman her türlü konuya her türlü şeye kategori - forum açılsın.
Burası destek forumu korku hikayesi hatta özellikle CREEPYPASTA forumu değil!
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-04-2015 Saat: 21:14)jordyrp Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(20-04-2015 Saat: 13:36)WaRRioRa Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hocam sanirim sizi kizdirdim kusura bakmayin diger adminlere etiket atacaktim dun gece adminlerden tek siz aciktiniz diye etiket attim kusura bakmayin peki acilacakmi CreepyPasta adli forum diğer adli bôlume

Birader ne creepypastası manyak mısın ya? O zaman her türlü konuya her türlü şeye kategori - forum açılsın.

ben senin biraderin değilim ne o öyle ? hem karanlık bolge proxy,hack,guvenlık işleri için açıldı bir kere hayatında 1 kez gormuşsun creepy pastayı bilip bilmeden konuşma bende Diğer adlı bölüme Creepy Pasta adlı bir forum istedim bunda ne var
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-04-2015 Saat: 21:15)WaRRioRa Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(20-04-2015 Saat: 21:14)jordyrp Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

ben senin biraderin değilim  ne o öyle ? hem karanlık bolge proxy,hack,guvenlık işleri için açıldı bir kere hayatında 1 kez gormuşsun creepy pastayı bilip bilmeden konuşma bende Diğer adlı bölüme Creepy Pasta adlı bir forum istedim bunda ne var

Konuşmandan yaşın gayet belli oluyor ve ben de küçük yaşlı arkadaşlarımla tartışmayı fazla sevmem ancak bir uyarıda bulunmadan edemeyeceğim, terbiyeni topla kendine gel artık. CreepyPastayı 1 kere görmüşsün diyorsun da nereden biliyorsun kardeş? Aksine çok da severim ve mümkün olduğunca okumaya çalışırım. Ancak CreepyPasta da bir hikaye türü. CreepyPasta forumu açılırsa Genç Kurgu hikayeleri bölümü de açılır. Fantastik hikayeler bölümü de açılır. Karanlık Bölge denilen kategori her türlü karanlık şeyi içine aldığı için açıldı. CreepyPasta gibi korku hikayelerini de bu kategoriye açacaksın. Bu kadarını da anlayamıyorsan yaşının küçük olduğu zaten belli. Onun dışında burası Destek Forumu. Senin gibilerin basit CreepyPastalarını okumak zorunda olduğumuzu sanmıyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Öncelikle ağzını topla yaşıma karışma merak ettiysen 16 benim yaşımın bu konuyla ne alakası var ve beni basit sanmakla hata yaptın dostum taarruz admine söyledim zaten eğer çok okunursa açarız diye daha ne batırıyorsun konuyu asıl senın bu kendi çocuk çocuk atarın kendi yaşını belli ediyor 12-13 benimde küçüklerime - büyüklerime saygım çoktur basit creepy pasta derken kocaman satırlı bir creepy pasta yazdım onu paylaşacaktım senin yorumunu gorunce gerçekten sinirlendirdin beni daha destek ile ilgili yaptıgın birşey yok yorumların 24 konun 4 burdada gelmiş artistlik yapıyorsun lütfen gidip başkasının konusunu baltala okunmasa bile ben yazmaya devam edecegim paylaşmayada @jordyrp
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-04-2015 Saat: 23:54)WaRRioRa Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle ağzını topla yaşıma karışma merak ettiysen 16 benim yaşımın bu konuyla ne alakası var ve beni basit sanmakla hata yaptın dostum taarruz admine söyledim zaten eğer çok okunursa açarız diye daha ne batırıyorsun konuyu asıl senın bu kendi çocuk çocuk atarın kendi yaşını belli ediyor 12-13 benimde küçüklerime - büyüklerime saygım çoktur basit creepy pasta derken kocaman satırlı bir creepy pasta yazdım onu paylaşacaktım senin yorumunu gorunce gerçekten sinirlendirdin beni daha destek ile ilgili yaptıgın birşey yok yorumların 24 konun 4 burdada gelmiş artistlik yapıyorsun lütfen gidip başkasının konusunu baltala okunmasa bile ben yazmaya devam edecegim paylaşmayada @jordyrp

Dediğim gibi hala yaşını belli ediyorsun ve aynı mantıksız şeyleri demeye devam ediyorsun. Ben yukarıdaki cevaplarımda böyle bir forumun açılmasının neden saçma olacağını yazdım, TaaRRuz adminin ne dediği veya senin basit olup olmaman da beni çok ilgilendirmiyor açıkçası. Destek ile ilgili yaptığın bir şey yok demişsin de, ben 2011'den beri bu forumdayım ve yaklaşık 5 tane hesabım oldu. Bu da o hesaplardan birisi. Tüm eski hesaplarımda da hep insanlara gerek grafik tasarımda, gerek ise diğer konularda yardım ettim. Hadi bunları geçtim, destek ile ilgili senin de pek bir şey yaptığın yok, Oradan laf atıp duruyorsun. Bence daha fazla uzatma..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yaşın kaç senin çocuk ? boyundan büyük işlere girme derim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İkinizde konuya yorum atmaya devam edip tartışmayı uzatırsanız ceza alacaksınız.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-04-2015 Saat: 21:13)jordyrp Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(22-04-2015 Saat: 23:54)WaRRioRa Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle ağzını topla yaşıma karışma merak ettiysen 16 benim yaşımın bu konuyla ne alakası var ve beni basit sanmakla hata yaptın dostum taarruz admine söyledim zaten eğer çok okunursa açarız diye daha ne batırıyorsun konuyu asıl senın bu kendi çocuk çocuk atarın kendi yaşını belli ediyor 12-13 benimde küçüklerime - büyüklerime saygım çoktur basit creepy pasta derken kocaman satırlı bir creepy pasta yazdım onu paylaşacaktım senin yorumunu gorunce gerçekten sinirlendirdin beni daha destek ile ilgili yaptıgın birşey yok yorumların 24 konun 4 burdada gelmiş artistlik yapıyorsun lütfen gidip başkasının konusunu baltala okunmasa bile ben yazmaya devam edecegim paylaşmayada @jordyrp

Dediğim gibi hala yaşını belli ediyorsun ve aynı mantıksız şeyleri demeye devam ediyorsun. Ben yukarıdaki cevaplarımda böyle bir forumun açılmasının neden saçma olacağını yazdım, TaaRRuz adminin ne dediği veya senin basit olup olmaman da beni çok ilgilendirmiyor açıkçası. Destek ile ilgili yaptığın bir şey yok demişsin de, ben 2011'den beri bu forumdayım ve yaklaşık 5 tane hesabım oldu. Bu da o hesaplardan birisi. Tüm eski hesaplarımda da hep insanlara gerek grafik tasarımda, gerek ise diğer konularda yardım ettim. Hadi bunları geçtim, destek ile ilgili senin de pek bir şey yaptığın yok, Oradan laf atıp duruyorsun. Bence daha fazla uzatma..

Arkadaşlar adam multiymiş sanırım. kendisi diyo baksanıza.

Alıntı:2011'den beri bu forumdayım ve yaklaşık 5 tane hesabım oldu. Bu da o hesaplardan birisi.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-04-2015 Saat: 21:26)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İkinizde konuya yorum atmaya devam edip tartışmayı uzatırsanız ceza alacaksınız.

Amacı beni sinirlendirmek bu çünkü ben sinirlenince neler oluyor martda gormuştuk

@newsong30 herkesde 2011 'den beri bu forumu takip ediyor arkadaş ya her yorumda gorurum herkes yazar işte 2012 den berı 2011 den beri nerede o hesaplar bi at bakalım @jordyrp
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-04-2015 Saat: 21:13)jordyrp Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Söyle bakalım kimsin sen? 5 tane hesap? Tartışmayı da uzatan sensin konuya bir daha hiç yorum atmasaydın bitecekti olay.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Power şu adamı banlasan. Multi hesap Hemde 5 TANE!!!!! Banla ip taraması yapıp.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hayır abi önce o hesaplarını bi atsın bakalım 2011 den beri takip ediyormu merak ettim banlama mert
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-04-2015 Saat: 21:30)WaRRioRa Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hayır abi önce o hesaplarını bi atsın bakalım 2011 den beri takip ediyormu merak ettim banlama mert

Kendin ban yemişsin bile. Senin gibi bir üyeden de bu beklenirdi :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@jordyrp adam eski hesabına geçti eski hesabını kendi isteği ile banlandı

Şuan @ertank adlı hesabında

bilmeden konuşma
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-06-2015 Saat: 11:05)jordyrp Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(24-04-2015 Saat: 21:30)WaRRioRa Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hayır abi önce o hesaplarını bi atsın bakalım 2011 den beri takip ediyormu merak ettim banlama mert

Kendin ban yemişsin bile. Senin gibi bir üyeden de bu beklenirdi :)

Akli hic birseye basmayan aptal insan merhaba ben burdayim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping