Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Benim forum site ismim ile başkası açmış!
ben maxi türkiye forum ismini kendim buldum fakat biri maxitr forum diye bi domain alarak açmış bunu şikayet etme şansım varmıdır
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Her hangi bir hak iddaa edemezsin. Siteismi.10tr.net ilk kim aldıysa onundur. Ya da maxitrtr açabilir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-04-2015 Saat: 20:33)Seeng Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Her hangi bir hak iddaa edemezsin. Siteismi.10tr.net ilk kim aldıysa onundur. Ya da maxitrtr açabilir.

ilk olarak ben aldım 10tr den o kişiye de msj attım 2012 de açmış forumunu ben daha önceden diğer forum açma sitelerinden açmıştım sonra 10tr ye aktardım ama ben açtıktan sonra yapmış sitesini
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-04-2015 Saat: 20:41)SolidStar Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(14-04-2015 Saat: 20:33)Seeng Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Her hangi bir hak iddaa edemezsin. Siteismi.10tr.net ilk kim aldıysa onundur. Ya da maxitrtr açabilir.

ilk olarak ben aldım 10tr den o kişiye de msj attım 2012 de açmış forumunu ben daha önceden diğer forum açma sitelerinden açmıştım sonra 10tr ye aktardım ama ben açtıktan sonra yapmış sitesini

Kimsenin ismine karışamazsın
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-04-2015 Saat: 20:42)WaRRioRa Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(14-04-2015 Saat: 20:41)SolidStar Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Kimsenin ismine karışamazsın

iyi güzel diyorsun da benim çekeceğim ziyaretçiyi o çekerse o zaman iş başka işte 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Zaten sen nasıl çekeceksiniz ki? Öyle bir kaide yok.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-04-2015 Saat: 20:54)Mobil Adam Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Zaten sen nasıl çekeceksiniz ki? Öyle bir kaide yok.

google da birinci sıradayım ve diğer konu açmalardan anahtar kelimelerdne çekebilirim 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
bencede Bir Hakkın OLAMAZ, Çünkü 10TR.NET Üzerinde Site Url'sini İlk Kim Alırsa Onundur.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Admine bi ozelden danis.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping