https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Genel Şef Başvurum
Ad & Soyad : Alper Kocaağaç
Okul:
Varsa twitter ve facebook profilleriniz: Facebook.com/K1M1MB3N-twitter.com/Alper1o
html bilgisi:Coder'lik Yaptım
css bilgisi:Anlarım
php programlama bilgisi:
diğer bilgileriniz:
Daha önce Yetkili Olduğunuz Siteler : Kendi Sitelerim 5,6 Tane Aktif-Dost'ta Yazar GrafikDestek'te Destek Ekibi TemaDestek'te Patron
Daha önce yaptığınız Tasarımlarınız/Programlarınız/siteleriniz :Kendi Site Tasarımlarım
Şuanki rep puanınız: 1
Geliştirdiğiniz elektronik devre ya da makine (veya tasarımı), patent v.b. var mı?:
Kendinizi yenilikçi olarak niteliyor musunuz? nasıl?:Ewt Hemen Hemen güncel Konular Paylaşıorum
Kendinizi birkaç kelime ile anlatmak isterseniz:
Ben İnternet'te Yeni Değilim ii anlarım Tasarım Yapar Kodlar ve Satarım Yada Ücretsiz Olarak Yayınlar Hayır Duasını İsterim Bi Teşekkür Yani Yetkili Olduğum Sitelerde Hala Aktif'im Paylaşımlarıma Devam Ediyorum
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
en az 500 mesaja sahip olmanız ve 10 rep puanınızın olması gereklidir konu kilit.
Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."

oyPjvR.png
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Biraz araştırın bakalım genel şefleri onların kaç repi var kaç mesajı var birde sizinkine bakın?

konu kilit
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping