https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Android oyunuma destek...
Merhaba Millet,

Android oyunumla birçok kez forumu meşgul ettim özür dilerim. Sizlerden ufak bir ricam var. Oyunum 1 ayda 475 indirmeye ulaştı, Türk yapımı ve ekonomik yetersizlikten dolayı böyle ufak bir kitleye ulaştım. Sizlerden ricam oyunumu indirip veya 5 yıldız verip destek olmanız.

OYUNUN LİNKİ:

Kod:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.panthegames.BlockyRun

Bu arada nasıl reklam yapacağım konusunda yorumlarınız varsa belirtebilirsiniz.

Herkese teşekkürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
10tr.net dışı link [code] içerisine alınız. ve nedense Minecraft'a çok benziyor :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-03-2015 Saat: 23:37)ErtanKahya Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 10tr.net dışı link [code] içerisine alınız. ve nedense Minecraft'a çok benziyor :D

Kusura bakmayın yorgunluktan alıntı içerisine almışım.

Destekleriniz bekliyorum...

SADECE KARAKTER BENZİYOR :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-03-2015 Saat: 23:38)desTur61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(18-03-2015 Saat: 23:37)ErtanKahya Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 10tr.net dışı link [code] içerisine alınız. ve nedense Minecraft'a çok benziyor :D

minecraft bılıyosanız ona çok benzemiş ve bu oyun çok oynanır gibi minecrafta benzediği için forumlarda facebookda paylaşırsanız oynanır ben indirdim başarılar güzelmiş
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-03-2015 Saat: 23:40)ErtanKahya Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

minecraft bılıyosanız ona çok benzemiş ve bu oyun çok oynanır gibi minecrafta benzediği için forumlarda facebookda paylaşırsanız oynanır ben indirdim başarılar güzelmiş

teşekkürler , evet karakteri benzettim. Bu tür grupların linklerini özelden atarsanız sevinirim. Bulduğumda paylaştım ayrıca 5 yıldız verip yorumlarsanız sevinirim :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-03-2015 Saat: 23:41)desTur61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(18-03-2015 Saat: 23:40)ErtanKahya Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

teşekkürler , evet karakteri benzettim. Bu tür grupların linklerini özelden atarsanız sevinirim. Bulduğumda paylaştım ayrıca 5 yıldız verip yorumlarsanız sevinirim :)

Minecraft Grupları var bi sürü minecraft parkur bulamadıysan işte bu oyunu oynayabilirsin link felan diye atarsan bi denerler :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Guncel
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform