Arkadaşlar coğrafya hocam tahtada izletmesi için national geographic iklim türleri diye bi video istedi fakat ben bulamadım national geographic iklim tipleri yazınca çıktı 1 tane o olurmu bilmiyorum hiç bulursanız atarmısınız 1-2 tane atında dersten geçsin https://www.youtube.com/watch?v=gsSHAo3e6Ps
benim bulduğum bu
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz.
Hz.Mevlana
Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
ben coğrafya sunusu hazırlıyorum ama bu çok zahmetli bir iş. national geographicden kastın ne iklim çeşitleri iklim çeşitleridir her yerde aynı dünya belli başlı iklimler var zaten ekvatoral,savan,tundra,çöl vss. dünya iklim çeşitleri dersen daha fazla sunu çıkacaktır eminim.
(16-03-2015 Saat: 13:45)Catastrophe Nickli Kullanıcıdan Alıntı: ben coğrafya sunusu hazırlıyorum ama bu çok zahmetli bir iş. national geographicden kastın ne iklim çeşitleri iklim çeşitleridir her yerde aynı dünya belli başlı iklimler var zaten ekvatoral,savan,tundra,çöl vss. dünya iklim çeşitleri dersen daha fazla sunu çıkacaktır eminim.
amaan tırt rica etti benimde coğrafyam kötü gözüne girip notumu yükseltiyorum çok güzel oluyo dersinizin kötü olduğu hocalarla samimi olun
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz.
Hz.Mevlana
Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.