https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Microsoft'un Yeni Tarayıcısı Spartan Bir Sonraki Windows 10 Önizlemesi ile Geliyor
640x360xspartan-windows-10-ile-geliyor-1...qKb_NS.jpg

Microsoft'un çok radikal bir karar ile sonlandırma kararı aldığı Internet Explorer yerine getirilecek olan yeni Spartan Tarayıcı, bir sonraki Windows 10 özizleme versiyonunda kullanıcılar ile buluşabilir. Ocak ayında düzenlenen Windows 10 etkinliğinde tanıtılan fakat çok fazla detaya inilmeyen Spartan Web Browser ile tanışmamıza az kaldı. İnternet üzerince binlerce haberi yapılan yeni tarayıcı, Microsoft'un Windows işletim sistemleri üzerinde kullanacağı standart tarayıcı olacak.

Project Spartan olarak adlandırılan bu çalışmada artık son aşamalara geliniyor. Barcelona'da süren MWC 2015 etkinliğinde Microsoft'un Windows uygulamaları teknik yöneticisi Kevin Gallo, yaptığı açıklama ile Spartan'ın bir sonraki Windows 10 önizlemesinde test aşamasına geçileceğini duyurdu. Farklı firmalardan bomba haberler almaya devam ettiğimiz MWC etkinliğinde bir bomba da Microsoft'dan geldi diyebiliriz.

Internet Explorer gibi köklü ve popüler bir tarayıcıyı, Google Chrome ve Mozilla Firefox olan yarışında geri kalmasından yada yeteri kadar iyi olmadığını düşündükleri için sonlandırma kararı alan Microsoft, Spartan ile tekrar internet tarayıcıları yarışına iddialı bir şekilde girmek istiyor.

Spartan'dan ayrı olarak Windows 10 Ofis uygulamalarını telefonlar üzerinde denemek isteyen Microsoft, önizleme versiyonlarını önümüzdeki haftalarda çıkaracağını da açıkladı.

Windows 10'u hali hazırda test eden kullanıcılar bir sonraki gelecek olan önizleme versiyonunda Spartan'ı test edebilme fırsatı bulacaklar. Elbette çıktıktan sonra bulunan hata ve problemler düzeltildikten sonra Windows 10 ile birlikte Spartan tarayıcısı da hayatımızdaki yerini alacak. Chrome'un yerini doldurur mu bilinmez fakat ben Microsoft'un Spartan ile istediğine ulaşabileceğini düşünüyorum.

kaynak
Kod:
tamindir.com
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform