Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çok Amaçlı Ücretsiz Bootstrap Teması
Bootstrap ile oluşturmuş olduğum tamamen responsive temayı sizlere ücretsiz sunuyorum. 

Hergün bootstrap ile daha yeni şeyler öğreniyorum ve öğrenirken sizinle de paylaşmayı düşünüyorum. Bu ikinci Bootstrap ile hazırladığım ve tamamen responsive bir temadır. 

Kodları yazarken bir düzen içerisinde yazmaya gayret ettim açıklama satırlarıyla beraber aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

VlDojq.png

PHP Kod:
http://s2.dosya.tc/server/0EGcJn/bootstraptema.rar.html 
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gayet güzel hocamda tema ingilizcemi :D
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-03-2015 Saat: 21:17)kamil55 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Gayet güzel hocamda tema ingilizcemi :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bootstrap oldugundan dolayı..
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
güzel bir tema teşekkürler
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkürler.
eskilere hasret kaldık.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
güzel bir çalışma teşekkürler
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-03-2015 Saat: 21:32)TexLİeMeD Nickli Kullanıcıdan Alıntı: güzel bir tema teşekkürler

önemli değil
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-03-2015 Saat: 21:37)HileHocam Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkürler.

önemli değil
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sen mi kodladin ? Teşekkürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hayır..
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bootstrap ile oluşturmuş olduğum tamamen responsive temayı sizlere ücretsiz sunuyorum.

Bir de alıntı yazmayinca kendin yazdin sandım.Düzelt men gerek.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yazını tamamıyla kalın yazma bu 1.
Bir arkadaşımın yaptığı temanın konu içeriğını aldım buda 2. 
Ayrıca emir verme, ve resimlerde kodlayan yazıyor. Şuanda konuyuda düzeltecek durumda değilim. 
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-03-2015 Saat: 15:58)Henry Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bootstrap ile oluşturmuş olduğum tamamen responsive temayı sizlere ücretsiz sunuyorum.

Bir de alıntı yazmayinca kendin yazdin sandım.Düzelt men gerek.

Emir verme derim,resimde var saten kimin yaptığı düzeltecek durumda değil 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-03-2015 Saat: 16:02)Einstein™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yazını tamamıyla kalın yazma bu 1.
Ayrıca emir verme, ve resimlerde kodlayan yazıyor. Şuanda konuyuda düzeltecek durumda değilim. 

Kalın yazarsam ne olur ? Dovucenmi ?
Emir vermedim gerekli olduğunu söyledim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-03-2015 Saat: 16:06)Henry Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(05-03-2015 Saat: 16:02)Einstein™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yazını tamamıyla kalın yazma bu 1.

Kalın yazarsam ne olur ? Dovucenmi ?
Emir vermedim gerekli olduğunu söyledim

Karşındaki kişiyle doğru konuş, burası senin sandığın anaokulun değil. Destek.10tr.net. Gördüğüm kadarıylada mesajda emir vermişsin. Fazlada uzatmana gerek yok. 

Ek olarak: Saygınıda koru..
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yav sırf yetkilisinin diye .... Neyse soylemiycem.1 hafta dinlenelim bakalım ama sen sabah sütünü içmedin galiba ? Neyse uzatmiycam.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Seni uyardım, saygını koru dedim. Banın açılmış fakat akıllanmamışsın. Sana uyarıyıda multi hesabından verdim, tespit edildi. Burada ki saygısızlıklarınıda hesaba katarsak banın gelecek, sütünü güle güle içmen dileğiyle..
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel ama İngiliççe :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping