Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Einstein™'in İndex'i Hakk.
İndex'i Kendisi Yapmış (!)

Kod:
http://html5up.net/txt
http://templatecreme.com/list/txt-template/
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(28-01-2015 Saat: 16:50)Neon Blazer Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İndex'i Kendisi Yapmış (!)

Kod:
http://html5up.net/txt

Ayıp yahu bir de iconlar falan alıntı diyor, emek hırsızları !!
vov.
PGM
Teşekkür verenler:
O.o İnanamıyorum sendemi  :/
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
:( Cekememezlik diz boyu arkadaş konuda adminin yorumunu okumamış sanırım, bir yetkili kilitlerse sevinirim
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
PGM
Teşekkür verenler:
(28-01-2015 Saat: 16:52)Einstein™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: :( Cekememezlik diz boyu arkadaş konuda adminin yorumunu okumamış sanırım, bir yetkili kilitlerse sevinirim

Ben o kadar uğraşıyorum, beğenilmesi için kaç defa renk deniyorum, sen birkaç edit yapıp benim diyorsun. Eski tasarımımla dalga geçiyorsun. Senin destek dışı konuşmalarından haberim var. Kimin kimi çekemediği belli oluyor.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(27-01-2015 Saat: 19:37)admin Nickli Kullanıcıdan Alıntı: gayet güzel. çalışan bir yere yükle, canlı görelim. 

Bir de arkadaşlar, şu alıntıydı, biyerden mi yaptın, editledin mi sorularını bırakın artık. yani sorun ama, sanki "biyerden aldıysa hiç önemi yokmuşcasına" sormayın. 
Bir önceki mesajımda da yazdım. biyerden bulsa/uyarlasa bile, bu bile bir iştir. Onu yapmayanlar da var... 
Bu sayede forumlarımız ve sitelerimiz gelişir. siz de kendinizi geliştirirsiniz. sizin kazancınız da bu olur. 

Admin nikli adminimiz belirtmiş zaten bu tarz'da konular açıp huzuru bozmaya gerek yok diye düşünüyorum.

Bu arada senin tasarımında hoş olmuş sadeliği severiim.
PGM
Teşekkür verenler:
Arkadaş html5 in tasarımlarını üyelerinin yayıyayınladığıni sanırım zaten bilmiyor, ben tasarimini begenmeyip neler yapmışım herseyi yanlış anlamissin git o konuyu oku. Benim kimseye saygisizliigim olmaz. Yaşının adami değilsin, git elini yüzünü yika cocuk gibi davranmaktan vazgeç Yıldıray..
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
PGM
Teşekkür verenler:
Açıklamayı gerçekten bekliyorum. //editlendi

BRggRV.png
vov.
PGM
Teşekkür verenler:
(28-01-2015 Saat: 17:03)ⓖⓞⓚⓒⓔⓛⓛ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: AÇIKLAMAYI GERÇEKTEN BEKLİYOUM

BRggRV.png

Büyük harflerle cevap vermek yasak, sözlü uyarı düzeltiniz lütfen.
PGM
Teşekkür verenler:
(28-01-2015 Saat: 16:59)Einstein™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaş html5 in tasarımlarını üyelerinin yayıyayınladığıni sanırım zaten bilmiyor, ben tasarimini begenmeyip neler yapmışım herseyi yanlış anlamissin git o konuyu oku. Benim kimseye saygisizliigim olmaz. Yaşının adami değilsin, git elini yüzünü yika cocuk gibi davranmaktan vazgeç Yıldıray..

Şimdi tasarımı sen mi yapmış oluyorsun ?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
@TaaRRuZ
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Daha fazla buradan diyaloga girip forumun huzurunu bozmayalim yazdim ozelden
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

PGM
Teşekkür verenler:
Genel şeflere bildirin beni bu tempoda bir de bunlarla uğraştırmayın..O kadar görevli arasından illede beni seçmeyin...
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Hayatta babana bile güvenme :D
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
yeni geldim olayı biriniz açıklarsa çözmenize yardımcı olacağım ?
PGM
Teşekkür verenler:
Einstein index yapmıştı ya işte başkası ben yaptım diye kendi forumunda göstermiş
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Kodlama şekilleri farklı olup resim, grafikleri aynı olan tasarımdan birkaç alıntı yapıldı, adminimiz 'admin'inde yorumunda gördüğünüz üzere alıntı serbest idi. Neon blazerlede konu olgun bir şekilde özel mesaj aracılığıyla halledildi. Konu kitlenebilir, hiç kimse daha cevap yazmasın kitlenebilir @Edward
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

PGM
Teşekkür verenler:
Bu konu araştırılsın @Edward .Gereken neyse o da uygulansın.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı:Bu konu araştırılsın
şöyle bir baktım da benim kanaatimce durum şu;
Einstein'in yaptığı index hazır şablon. 2012 Yılına ait bir tasarım olarak görünüyor.. Ancak admin durumu gayet uygun bulmuş.

Kod:

Einstein adminin çalışmayı olumlu bulduğunu / yorum attığını söyledi ancak yorum dün atılmış, kanıt konusu bugün açılmış..

En basit haliyle durum böyle;
Einstein'in yaptığı index edit. 
@Einstein™ sorunu @Neon Blazer ile çözmüş olsan bile yapılan tasarım hazır. Ben yaptım diyerek yetkili / üyeleri kandırmak yasaktır. Ancak adminin yorumu olayı farklı bir boyuta taşıyor;
Admin Nickli Kullanıcıdan Alıntı:Bir önceki mesajımda da yazdım. biyerden bulsa/uyarlasa bile, bu bile bir iştir. Onu yapmayanlar da var..
Şuan için konuyu kilitliyorum..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping