https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Onay kodu? bakın bi
arkadaşlar site kurdum fakat hemen ardından koyduğum şifreyi unuttum şifremi unuttuma bastım hotmailime şifre gelmedi kod filan admine öm attım başka yolu yokmu neden onay kodu gelmiyor ne yapmak gerek
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=70661 İnceleyiniz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=64858 konusuna bak
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hotmaile gmaile mesaj gelmiyor (hotmail ve gmailde sorun) yandex vs dene yandex büyük ihtimalle olur :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
onun yerine forum ayarları >Kullanıcı Giriş ve Kayıt Ayarları >Üye Kayıtları için Onay Metodu Seçiniz > anında aktifi işaretleye bilirsin
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(27-01-2015 Saat: 20:50)ufufuk Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hotmaile gmaile mesaj gelmiyor (hotmail ve gmailde sorun) yandex vs dene yandex büyük ihtimalle olur :)

Ben Gmail Kullanıyorum SIKINTI YOK??
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
yandexmi indirecz ufufuk ? gelmesi için texliemed ben şifreyi unuttum hotmailime gelmiyor şifre onay kodu birdaha değişmem icin
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(27-01-2015 Saat: 00:50)Einstein™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Gmail servisi kullanan üyelere sorunsuz bir şekilde mail aktivasyonu gelmektedir, aksi taktirde gelmezse "Sppam" kutusuna bakip ordan onayabilir. Diğer servislere hotmail, mynet gibi servislere sistem çalışçalışmalarımaktadir. Başka mail servisi kullanilmasi rica olunur veya aktivasyonu kaldirmaniz en önemli çözüm yollarindandir.
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
aktivasyonu nasıl kaldıracam admin kpye giremiyomşifreyi unuttum
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(27-01-2015 Saat: 20:54)Kyoya Nickli Kullanıcıdan Alıntı: aktivasyonu nasıl kaldıracam admin kpye giremiyomşifreyi unuttum

Oha artık şifreyi unuttun mu cidden :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
aynen kurar kurmaz unuttum aklıma gelmiyor :D hotmailide şfire değiş gelmiyor
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Admin Kp > Yapılandırma > Kullanıcı Kaydı Seçenekleri > Aktivasyonu anında aktif yap. 
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
einsteinş ifreyi unuttum diyorum forumu kurar kurmaz unuttum diyorum şifremi unuttuma basıyom link gelmiyor hotmaile değişme icin onu diyorum
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
admine başvur başka çare yok
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
O zaman admin nickli admin istediğin yandex hesabına vs aktarsın veya forumu silsin yeniden kur 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hotmailde veya gmailse spam kutularına bak, admine yaz son çare ama pek böyle şeylerle ilgilenmiyor diye biliyorum adminler. 
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
tek çare admin aynenö m attım
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=61732

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App