Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Html - Css Öğretecek hkk.
Merhaba arkadaşlar. Bana Html ve cssyi öğretecek biri varmı? Aslında %40 biliyorum bunu %60 - %70 yapcak ariyorum kısaca. Tema felan pro bişe olması için. İngilizcem düşük ve html css felan aklimda tutamiyorum bana 1 gunluk ders verse yeter. Yani kolay kodlar. Mesela marquee gibi gibi.
Şimdiden çok teşekkürler :)

Sizden bekliyorum özellikle; :)

@Edward

@Batuhann

@Novruz
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bana kimse öğretmedi kodlara bakarak tek tek öğrendim ve bu kod ne anlmaya çalışarak bu seviyeye geldim.
Tavsiyem kodlama kurslarına gitmen.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(23-01-2015 Saat: 00:45)Batuhann Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bana kimse öğretmedi kodlara bakarak tek tek öğrendim ve bu kod ne anlmaya çalışarak bu seviyeye geldim.
Tavsiyem kodlama kurslarına gitmen.

Evet biliyorum hep diyosunuzda sadecr bana ömeden şunu yazsanız yeter örbek:
<marquee> yazıyı kaydırır.
<kod> şunu şnu yapar gibi ? :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Binlerce kod var bunları sana tek tek atmam mümkün değil. :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(23-01-2015 Saat: 00:51)Batuhann Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Binlerce kod var bunları sana tek tek atmam mümkün değil. :)

Yok yok 10 - 15 tane güzel kod versen süper olur :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(23-01-2015 Saat: 00:54)Point1234 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(23-01-2015 Saat: 00:51)Batuhann Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Binlerce kod var bunları sana tek tek atmam mümkün değil. :)

Kodlama bir dildir. 10-15 kodla derdini anlatamazsın. Kendini geliştirerek, bişeyleri mahvederek baştan yaparak çözmelisin. Bu alanda uzman feyz bile aralıksız çalışılsa 7-8 ayda tam çözülebileceğini söylüyor.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Tamam biliyorumda iki uç kod veremiyosunuz yuh artık ya.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Kodları internetten bulabilirsni veya araştır birsürü site var kodlama öğretmeleri için onlara bak ve öğren.
Bizde kod vermek zorunda değiliz.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(23-01-2015 Saat: 00:56)XR Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(23-01-2015 Saat: 00:54)Point1234 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Kodlama bir dildir. 10-15 kodla derdini anlatamazsın. Kendini geliştirerek, bişeyleri mahvederek baştan yaparak çözmelisin. Bu alanda uzman feyz bile aralıksız çalışılsa 7-8 ayda tam çözülebileceğini söylüyor.

XR's Napıyonla :D xFeyz Reklamınıda Yaptın ya Helal OLSUN :d ben leoan bu arada
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
<s> yazının üstünü çizer bunun gibi kodlar mı istiyorsun?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bu siteden gerekli dersleri alabilirsin.
Kod:
http://www.htmldersleri.org/
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Amacını çözebilmiş değilim. Üslubunu takınırsan sevinirim. Konuyu mu saptırıyorsun post mu kasıyorsun? Neyse uzatmanın alemi yok. Arkadaş gerekli cevabı alsın.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(23-01-2015 Saat: 01:20)XR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Amacını çözebilmiş değilim. Üslubunu takınırsan sevinirim. Konuyu mu saptırıyorsun post mu kasıyorsun? Neyse uzatmanın alemi yok. Arkadaş gerekli cevabı alsın.

Banamı Dedin :D vay be tanımamazlıktan geliyor şimdi.

ONLİNE BEN LEOAN BAN YEMEYE HAZIRIM :D 
YANLIZ ONLİNE KANKA Bİ el atacaktın duruma LEOAN hesabı için Asipatronda ortalıklarda yok :D

Destekplusu Kurdum O OLMAYINCA battı site :(
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
@Sawcent ikide bir konulara girip eskilerdenim ben diyorsun.Amacın ne ? Bende eskiyim.Fakat her girdiğim yerde eskiyim demiyorum.Eski defterleri kapatıp yeni defter açmalı insan.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(23-01-2015 Saat: 01:22)TheFocused Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @Sawcent ikide bir konulara girip eskilerdenim ben diyorsun.Amacın ne ? Bende eskiyim.Fakat her girdiğim yerde eskiyim demiyorum.Eski defterleri kapatıp yeni defter açmalı insan.

Kardeşim Şuan konuya Parissin  Desem :D
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
İstediğini söyleyebilirsin.Ben post kasmanı sevmiyorum.Gereksiz yorumlar atıyorsun.Adam gelmiş burada HTML ders istiyor sen gelmişsin
"XR's Napıyonla :D xFeyz Reklamınıda Yaptın ya Helal OLSUN :d ben leoan bu arada " diyorsun.Sen konuya çok yakınsın maaşallah.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Kardeşim İlk önce Sana Şunu Söyleyeyim [ Neysem oyum ] Gereksiz Post Derken Burda Gereksiz Birşey Yok Selam Vermiş Oldum bende Forumları Sohbet - Muhabbet - Online Arkadaş Platformu Sanardım Sayende Bu Yargıdan Çok uzaklardayım. Senin gibilerin hep olması lazım Sivri Zekalı Arkadaşlara Bayıldığımı ve Taktir ettiğimi Söyledim hani ortada oluru olmayan Konulara Burnunu Dalmaç Yapanlar ;)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Sawcent; Konuyla ilgisiz yorum yapmak ve devam etmekten otuz uyarı puanı yedi günlük ceza verdim devam edersen kırk olur.
https://instagram.com/alphazzers
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(23-01-2015 Saat: 01:32)#Captain Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sawcent; Konuyla ilgisiz yorum yapmak ve devam etmekten otuz uyarı puanı yedi günlük ceza verdim devam edersen kırk olur.

Ban Versen Sıkıntı Olmaz Kardeşim .. 
Belkide En çok Emeği Ben vermiştim Bu forumda ben Bunu Üstüme alamıyorum OKadar Konu Okadar Mesaj  Bildiğin Süresiz Banladı Uyarıda Yok Sanki Zan ALTINDA adam öldürdük bu şiddeti bu Tedbiri Anlayamıyorum Bence Bunlar Gereksiz Doğal Olun .. Forumlar Bunun için var ... Bence Siz Yönetimi Bırakın Bana göre yapamıyorsunuz Ota boka Uyarı Puanı vermekle adam olunmuyor aldığınız bi rank iş ve menfaate gelince Sıfır sıfr sıfır SİZE önerim Bu işleri Bırakıp iş Güç Sahibi Olmaya Bakın ve Ben Bu Sorunu Üstlenmekten Vazgeçmeyeceğime Göre Yılda bir kez olmak şartıyla Forumu Rahatsız edicem Nedenini Bilen biliyor :)

Gereksiz Olarak Yediğim Ban 1,5 Sene oldu .. ve boşa giden 200 Konu 
LEOAN 
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(23-01-2015 Saat: 01:35)Sawcent Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(23-01-2015 Saat: 01:32)#Captain Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sawcent; Konuyla ilgisiz yorum yapmak ve devam etmekten otuz uyarı puanı yedi günlük ceza verdim devam edersen kırk olur.

Ban Versen Sıkıntı Olmaz Kardeşim .. 
Belkide En çok Emeği Ben vermiştim Bu forumda ben Bunu Üstüme alamıyorum OKadar Konu Okadar Mesaj  Bildiğin Süresiz Banladı Uyarıda Yok Sanki Zan ALTINDA adam öldürdük bu şiddeti bu Tedbiri Anlayamıyorum Bence Bunlar Gereksiz Doğal Olun .. Forumlar Bunun için var ... Bence Siz Yönetimi Bırakın Bana göre yapamıyorsunuz Ota boka Uyarı Puanı vermekle adam olunmuyor aldığınız bi rank iş ve menfaate gelince Sıfır sıfr sıfır SİZE önerim Bu işleri Bırakıp iş Güç Sahibi Olmaya Bakın ve Ben Bu Sorunu Üstlenmekten Vazgeçmeyeceğime Göre Yılda bir kez olmak şartıyla Forumu Rahatsız edicem Nedenini Bilen biliyor :)

Gereksiz Olarak Yediğim Ban 1,5 Sene oldu .. ve boşa giden 200 Konu 
LEOAN 

Belliki ban yemeyi haketmişsin baksana ne biçim kelimeler kuruyorsun bu kelimeleri kuran aynaya dönüp bir bakmalıki yüzsüzlüğünü görmeli, bunun için bir konu gelmişti taarruz adminle konuş banının açılmasını ama açılmayacağından eminim belliki kötü bir davranış sergilemişsin yoksa hiçkimseye boşu boşuna uzaklaştırma cezası verilmiyor.

Daha fazla uzatma, burada laf kalabalığı yapacağına adminlerle hesabın hakkında konuş.
https://instagram.com/alphazzers
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:dest -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping