20-01-2015 Saat: 15:50
Microsoft Excel den Rank Yapımı
1-) Excel İ Açıyoruz.
2-) Büyüklük Küçüklük Ayarını Yapıcağız.Resimdeki Köşeden tutuyoruz kalıbını ayarlamak içinde 1 den tutuyoruz.
3-)Şimdi Renklendiriyoruz Boyunu Ayarlayınca Bi tanesini Seçip Renk Veriyoruz
Böyleyken
Böyle Oluyor Renk Vermek İçin Şu Menu
Şimdi Şekil Vericeğiz : Şekil Menüsü:
Menüye Tıklıyoruz Her Hangi Bir Şeyi Seçiyoruz.
Ben Böyle Yaptım
Sonra Painti Açıyoruz ''PRTSCN'' Tuşuyla ekran fotosu çekiyoruz.painte yapıştırıyoruz.
Yazıyı Yapıp kaydediyoruz.
NOT;PhotoShop u olmayanlar Rank Vb. Şeyleri Yapamıyorlar.Onlara Yardımcı Olalım Dedim.
NOT2;Yakında Excel Logo Yapımını Anlatıcam İşinize Yararsa +1 Repi Eksik Görmeyiniz.
NOT3;Çalıntı Olmasını İstemiyorum ama Aldınızda Bari PhP İçerisinde QuitterTR nindir Yazınız :)) isteyen hiçbişey yazmasın hakkım sonuna kadar helal
1-) Excel İ Açıyoruz.
2-) Büyüklük Küçüklük Ayarını Yapıcağız.Resimdeki Köşeden tutuyoruz kalıbını ayarlamak içinde 1 den tutuyoruz.
3-)Şimdi Renklendiriyoruz Boyunu Ayarlayınca Bi tanesini Seçip Renk Veriyoruz
Böyleyken
Böyle Oluyor Renk Vermek İçin Şu Menu
Şimdi Şekil Vericeğiz : Şekil Menüsü:
Menüye Tıklıyoruz Her Hangi Bir Şeyi Seçiyoruz.
Ben Böyle Yaptım
Sonra Painti Açıyoruz ''PRTSCN'' Tuşuyla ekran fotosu çekiyoruz.painte yapıştırıyoruz.
Yazıyı Yapıp kaydediyoruz.
NOT;PhotoShop u olmayanlar Rank Vb. Şeyleri Yapamıyorlar.Onlara Yardımcı Olalım Dedim.
NOT2;Yakında Excel Logo Yapımını Anlatıcam İşinize Yararsa +1 Repi Eksik Görmeyiniz.
NOT3;Çalıntı Olmasını İstemiyorum ama Aldınızda Bari PhP İçerisinde QuitterTR nindir Yazınız :)) isteyen hiçbişey yazmasın hakkım sonuna kadar helal
Olduğum Yetkiler :
Bölüm Şefi Adayı ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Bölüm Şefi 2.Seviye ► Emektar Üye ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Emektar Üye
Bölüm Şefi Adayı ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Bölüm Şefi 2.Seviye ► Emektar Üye ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Emektar Üye