https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Microsoft Windows 7'nin Fişini Çekti
windows-7-destegi-sona-erdi-705x290.jpg

Windows 8 çıkmasına rağmen popülerliğini korumaya devam eden ve dünyada kullanılan tüm bilgisayarların neredeyse yarısında kullanımda olduğu tahmin edilen Windows 7, Windows 10'un da yaklaşmaya başlamasıyla artık devre dışı bırakıldı.

Microsoft, Vista garabetinin ardından 2009 yılında piyasaya sürdüğü Windows 7 ile, altı ay içinde 100 milyon kopya satarak büyük başarı sağlamıştı.

Windows_7_Logo_Wallpaper.jpg

Hala aktif olarak Windows 7 kullananlar için bu ölümcül bir haber değil. Bilgisayarlarını ve  işletim sistemlerini kullanmaya devam edebilecekler. Fakat Microsoft Windows 7 için ücretsiz destek vermeyecek ve yeni çıkan uygulamalar uyumlu olmayacak, yeni güncelleştirme alamayacaklar. Bu eylemin altında yatan sebep, Microsoft'un insanları şu an revaçta olan Windows 8'e ve çıkaracağı Windows 10'a yönlendirmek istemesi.

Şu saatten itibaren Windows 7 kullanıcıları, "ücretsiz" desteği sona erdiren Microsoft'tan yardım ya da destek talep etmeleri durumunda ücret ödemek durumunda kalacaklar. Şirket, Windows 7'nin fişini ise 2020'de çekecek. Tüm bunların yanında Microsoft, Windows 7 için güvenlik amaçlı ufak yamalar yayınlayacak. İşletim sistemini seven ve vazgeçemeyen kullanıcılar, bu sayede sistemi kullanmaya devam edebilecekler.
(Webtekno)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Onca yılın sonunda yeni windows 7 almışken :D windows 7'de 2 yılımı doldurabildim daha. (Eski PC'mde.)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hele bi 10 çıksın da, kullanım kolaylığına göre 7'ye bende veda edebilirim :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-01-2015 Saat: 23:17)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hele bi 10 çıksın da, kullanım kolaylığına göre 7'ye bende veda edebilirim :)

Windows 8 ve 10'u gördüğüm kadarıyla pek gözüme hoş geldiğini söyleyemem,yeni pc gelince bakacağız win 8'e.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Windows 9 yok zaten.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Delilik olur. Microsoft kendini şaşırmaya başladı :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-01-2015 Saat: 23:19)TheBoss Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Windows 9 yok zaten.

Haklısın,win 10 diyecektim,deneme sürümü paylaşılmıştı.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
zaten windows 7,8 ve 10 hemen hemen aynı sistem gereknisimini istiyor yani korkacak bişey yok. 8 kullanılmasa bile düşük sistem bilgisayarlar bile windows 10'u rahatlıkla kullanabilecek.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
7'yi oldum olası sevemedim.Çok ağır bir sistem.8 harika bir yapım,sonrası için umut verici.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-01-2015 Saat: 23:20)Hatake Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Delilik olur. Microsoft kendini şaşırmaya başladı :)

Bence normal bir durum. Teknoloji gelişiyor. Şirketlerin kendini yenilemeye ihtiyacı var. Her ne kadar Win7 sevilse de yapılacak bir şey yok. 
Bakınız: Samsung'un ayda 1 telefon çıkarması.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-01-2015 Saat: 23:19)TheBoss Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Windows 9 yok zaten.

Windows 8.1 win 9 olarak kabul ediliyor diye biliyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-01-2015 Saat: 23:23)Teknology Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Windows 8.1 win 9 olarak kabul ediliyor diye biliyorum.
o 8'in geliştirilmiş versiyonu diye biliyorum bende.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ben 7 ye çok alıştım bilemiyorum artık mecbur kullanıcaz 10u :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-01-2015 Saat: 23:21)jön türk Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 7'yi oldum olası sevemedim.Çok ağır bir sistem.8 harika bir yapım,sonrası için umut verici.

Home premium ve Ultimate için söylemeyeceğim ben aynısını,aero sistemi çok gelişmiş sistemler 2'side.
Ben home premium kullanıyordum ve gayet memnundum ben.Ram'ın ne kadar yüksekse o kadar hızlıdır bilgisayarın.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-01-2015 Saat: 23:25)TheFocused Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(14-01-2015 Saat: 23:21)jön türk Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 7'yi oldum olası sevemedim.Çok ağır bir sistem.8 harika bir yapım,sonrası için umut verici.

Home premium ve Ultimate için söylemeyeceğim ben aynısını,aero sistemi çok gelişmiş sistemler 2'side.
Ben home premium kullanıyordum ve gayet memnundum ben.Ram'ın ne kadar yüksekse o kadar hızlıdır bilgisayarın.

Bu zaten her sistem olan bir özellik değilmi @TheFocused

Windows 9 Neden Yok?

Neden Windows 9 Yok Nickli Kullanıcıdan Alıntı:Windows için geliştirilen birçok üçüncü yazılım, iddiaya göre çalıştığı işletim sistemini kontrol ederken ismin sadece başlangıcına bakıyor. Dolayısıyla bu tür bir kontrol yapan yazılım Windows 9 ile Windows 95'i birbirine karıştırabiliyor. 2000 yılı sorununu andıran bu sorun, geliştiricinin iddiasına göre Microsoft'un Windows 10 adını kullanmaya yöneltmiş bulunuyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-01-2015 Saat: 23:27)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Bu zaten her sistem olan bir özellik değilmi @TheFocused

Windows 9 Neden Yok?

Neden Windows 9 Yok Nickli Kullanıcıdan Alıntı:Windows için geliştirilen birçok üçüncü yazılım, iddiaya göre çalıştığı işletim sistemini kontrol ederken ismin sadece başlangıcına bakıyor. Dolayısıyla bu tür bir kontrol yapan yazılım Windows 9 ile Windows 95'i birbirine karıştırabiliyor. 2000 yılı sorununu andıran bu sorun, geliştiricinin iddiasına göre Microsoft'un Windows 10 adını kullanmaya yöneltmiş bulunuyor.
Öyle fakat,home premium ve Ultimate'de daha öne çıkıyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sistemi 10 yaparım . Tasarımı 7 yaparım sıkıntı olmaz . transformation pack lar boşuna durmuyor .
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

8 gb ram var bilgisayarımda.şuan windows 8.1 de aldığım performansın yarısını dahi alamadım win 7'de.ultimate kullandım 1 yıl boyunca.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bilgisayarım Eski Birde Taşımazsa
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bazılarına Tekrardan iş çıkacak :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü: