Yorum Sayısı: 1,506
Konu Sayısı: 194
Rep Puanı:
5
Teşekkürler: 2
1 mesaj içinde 3 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri:
Oyun Torrent
SanalPara (SP): 71 SP
arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi forumumda tüm katagorileri açana 3 rep vercem forumum oyuntorrent.10tr.net repleri hemen vericem katagorilerde gerekli olanları açıcaksınız tüm oyun gatagorileri forumları açılması lazım
Yorum Sayısı: 408
Konu Sayısı: 75
Rep Puanı:
2
Teşekkürler: 0
0 mesaj içinde 6 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri:
Legendary
SanalPara (SP): 0 SP
10tr.net'te Torrent Forumlarının Açılmasının Serbest Olduğunu Bilmiyordum ? Sonuçta Warez Paylaşım Yapılıyor,Steamdan 20 TL'ye Alınabilen ve İndirime Giren Skyrim:Legendary Edition'ın 20 TL'ye Düştüğü İndirim Sırasında(1 Gün) Yasadışı Yollardan 600'den Fazla Kere Kurulduğunu Biliyor Muydunuz ? Rockstar Games GTA V'i Neden 1 Yıl Sonraya PC Versiyonunu Hazırladı Sanıyorsunuz ?Para Kazanacağını Garanti Etmek İçin.İdda Ediyorum Türkiye'den En Fazla 3000 Kişi PC Versiyonunu Orjinal Alacak.Gerisi Torrent.Firmalar Batıyor.Oyunlar Satışa Sunulmadan 2 Gün Önce Torrent Sitelerine Düşüyor.(ThePirateBay Özellikle)CoD:Advanced Warfare'nin Satışa Sunulmadan 2 Gün Önce Torrent Sunucularında Bulunduğunu Biliyor Muydunuz ?Korsana Kesinlikle Karşıyım.Buyurun Bilgisayarıma Bakalım,1 Tane Bile Cracked Program ve Oyun Yok.20 TL'den 200 TL'ye..Herkesi Bu Hassasiyeti Göstermeye Davet Ediyorum..