03-03-2012 Saat: 19:33
Beyler Ben Yeni Rütbe Eklicektim Oldumu Die Kendime Verdim Rütbeyi Şimdi Admin Kp Felan Giremiyorum Yapabileceğimiz Biş Yokmu ?/
[Yardim Talebi] ForumGidio Yardım Edin.!
|
03-03-2012 Saat: 19:33
Beyler Ben Yeni Rütbe Eklicektim Oldumu Die Kendime Verdim Rütbeyi Şimdi Admin Kp Felan Giremiyorum Yapabileceğimiz Biş Yokmu ?/
03-03-2012 Saat: 19:35
Sitenizin url sini atınız ve sorunu daha iyi anlatınız.
03-03-2012 Saat: 19:35
Kendi hatanız. Admine başvurun yardımcı olabilir.
Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."
03-03-2012 Saat: 19:38
Dogru Benim Hatamda Nerden Biliyim Böyle Olucağını.
SİTEMİN URLSİ Sorunum : Rank Ekleyeme Çalışıodum Sonra Olup Olmadığını Denemek İçin Kendi Rütbemi Değiştirdim Sonradan Admin kp felan gitti . normal kullanıcıyım şuanda (03-03-2012 Saat: 19:38)LeqendPlayer Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Dogru Benim Hatamda Nerden Biliyim Böyle Olucağını. http://oyunkolik.10tl.net/admin/index.php girmeyi deneyiniz eğer olmuyorsa admine danışınız.
03-03-2012 Saat: 19:46
olmuyo malesef
adminin profil linkini atarmısınız?
03-03-2012 Saat: 19:47
(03-03-2012 Saat: 19:45)Anıl Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(03-03-2012 Saat: 19:38)LeqendPlayer Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Dogru Benim Hatamda Nerden Biliyim Böyle Olucağını. Lütfen reklam amaçlı cevap yazmayınız. İyi okuyunuz ! Arkadaş kendisini adminden örnek veriyorum moderatörlüğe düşürmüş. Bu yüzden admin KP'si gitmiş. Admine Özel Mesaj yollayın. Konu kilit.
03-03-2012 Saat: 19:53
Adam diyor kendimi üye yaptım sizde gidip Admin kp'nin linkini veriyorsunuz :D
Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|