https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Yardim Talebi] ForumGidio Yardım Edin.!
Beyler Ben Yeni Rütbe Eklicektim Oldumu Die Kendime Verdim Rütbeyi Şimdi Admin Kp Felan Giremiyorum Yapabileceğimiz Biş Yokmu ?/
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Sitenizin url sini atınız ve sorunu daha iyi anlatınız.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Kendi hatanız. Admine başvurun yardımcı olabilir.
Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."

oyPjvR.png
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Dogru Benim Hatamda Nerden Biliyim Böyle Olucağını.

SİTEMİN URLSİ

Sorunum : Rank Ekleyeme Çalışıodum Sonra Olup Olmadığını Denemek İçin Kendi Rütbemi Değiştirdim Sonradan Admin kp felan gitti . normal kullanıcıyım şuanda
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(03-03-2012 Saat: 19:38)LeqendPlayer Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Dogru Benim Hatamda Nerden Biliyim Böyle Olucağını.

SİTEMİN URLSİ

Sorunum : Rank Ekleyeme Çalışıodum Sonra Olup Olmadığını Denemek İçin Kendi Rütbemi Değiştirdim Sonradan Admin kp felan gitti . normal kullanıcıyım şuanda

http://oyunkolik.10tl.net/admin/index.php girmeyi deneyiniz eğer olmuyorsa admine danışınız.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
olmuyo malesef
adminin profil linkini atarmısınız?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(03-03-2012 Saat: 19:45)Anıl Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(03-03-2012 Saat: 19:38)LeqendPlayer Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Dogru Benim Hatamda Nerden Biliyim Böyle Olucağını.

SİTEMİN URLSİ

http://oyunkolik.10tl.net/admin/index.php girmeyi deneyiniz eğer olmuyorsa admine danışınız.

Lütfen reklam amaçlı cevap yazmayınız. İyi okuyunuz ! Arkadaş kendisini adminden örnek veriyorum moderatörlüğe düşürmüş. Bu yüzden admin KP'si gitmiş.

Admine Özel Mesaj yollayın. Konu kilit.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Adam diyor kendimi üye yaptım sizde gidip Admin kp'nin linkini veriyorsunuz :D
Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."

oyPjvR.png
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Teknolojik -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping