Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oyun Torrent - Grafiker Adayı Başvurusu
Ad & Soyad :  İsmail İlhan

Okul:  Toki Yahya Kemal Anadolu Ticaret Lisesi

Varsa twitter ve facebook profilleriniz: Tıkla
html bilgisi: acemi

css bilgisi: Orta
php programlama bilgisi: acemi
diğer bilgileriniz: İyi

Tasarımlarınız: 
6xHLFZl.jpg?1
hgdVhoY.jpg

AZlAxtJ.jpg

RbyZQZ.jpg
pm43Y0.jpg
mfws3o7.jpg
ofDp1Wm.jpg?1
kzvVmky.jpg
2uIBPDv.jpg?1
AlI1X5C.png?1
Hv0N5Ua.jpg?1
TLA4iMF.jpg?1
pL1t4gE.jpg?1
VRaxuOj.jpg?1
Ydtpdd1.jpg?1
WK6BD4H.jpg?1
JrPsQN9.jpg?1
LoRljwG.jpg?1
TG4rUdl.jpg?1

Daha önce Yetkili Olduğunuz Siteler : wtsupport.10tr.net [b]destekya.10tr.net,forumkarizma,forumhero[/b]

Daha önce yaptığınız Tasarımlarınız/Programlarınız/siteleriniz : TumHerşeyBurada.10Tr.Net,TorrentYuvas.10tr.net

konu sayısı ve linkleri: http://destek.10tl.net/search.php?action=results&sid=ac2b78c33ad1185d7b8e892ad004add5 = 211

Mesaj Sayısı ve linkleri: http://destek.10tl.net/search.php?action=results&sid=e7b8d91d7a3e2dd2b60cd520251d0196 = 1,098

Geliştirdiğiniz elektronik devre ya da makine (veya tasarımı), patent v.b. var mı?: Yok

Kendinizi yenilikçi olarak niteliyor musunuz? nasıl?: evet

Kendinizi birkaç kelime ile anlatmak isterseniz: Saygılı Ve Dürüst biriyim.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar geliştirdin kendini hakediyorsun.
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(04-12-2014 Saat: 01:38)Albırt Enişten Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Başarılar geliştirdin kendini hakediyorsun.
İnşallah Alınırız. Yorumun İçin Teşekkürler ..
(04-12-2014 Saat: 01:39)Vector Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Başarılar.
Desteğin İçin Teşekkürler..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
başarılar dilerim :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bence çok erken + yetersiz.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Güncel.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkürler.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Günceldir..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bence acemisin. İnsanlara yardımı olmicak tasarınları kim ne yapsın? Burası deste sitesidir tasarım sitesi değil fakat bende tasarım yapiyom ama insanlara yardımcı oluyorum yani sen 40 tanede 50 tanede imza vb. şey yapsan bizi ilgilendirmez çünkü burası destek sitesi ama bu forumda grafiker diye bi rank varsa bunun amacıda resimle uğraşanları ve tasarmla ilgilenenlere verilen yetkidir yani sende bu yüzden bu rankı hak ediyomusun bilmem çünkü sana yetki verecek kişi adminlerdir,  başarılar bence hakediyorsun ama şimdi değil kendini geliştirdikten sonra...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(05-12-2014 Saat: 00:22)point1234 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bence acemisin. İnsanlara yardımı olmicak tasarınları kim ne yapsın? Burası deste sitesidir tasarım sitesi değil fakat bende tasarım yapiyom ama insanlara yardımcı oluyorum yani sen 40 tanede 50 tanede imza vb. şey yapsan bizi ilgilendirmez çünkü burası destek sitesi ama bu forumda grafiker diye bi rank varsa bunun amacıda resimle uğraşanları ve tasarmla ilgilenenlere verilen yetkidir yani sende bu yüzden bu rankı hak ediyomusun bilmem çünkü sana yetki verecek kişi adminlerdir,  başarılar bence hakediyorsun ama şimdi değil kendini geliştirdikten sonra...

Ben Hakkettiğime İnanıyorum İlk Tasarımlardan Simdiki Tasarımlara Veya Geleceklerine Bakarsan. Geliştiğimi Görebilirsin.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(05-12-2014 Saat: 00:25)Oyun Torrent Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(05-12-2014 Saat: 00:22)point1234 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bence acemisin. İnsanlara yardımı olmicak tasarınları kim ne yapsın? Burası deste sitesidir tasarım sitesi değil fakat bende tasarım yapiyom ama insanlara yardımcı oluyorum yani sen 40 tanede 50 tanede imza vb. şey yapsan bizi ilgilendirmez çünkü burası destek sitesi ama bu forumda grafiker diye bi rank varsa bunun amacıda resimle uğraşanları ve tasarmla ilgilenenlere verilen yetkidir yani sende bu yüzden bu rankı hak ediyomusun bilmem çünkü sana yetki verecek kişi adminlerdir,  başarılar bence hakediyorsun ama şimdi değil kendini geliştirdikten sonra...

Ben Hakkettiğime İnanıyorum İlk Tasarımlardan Simdiki Tasarımlara Veya Geleceklerine Bakarsan. Geliştiğimi Görebilirsin.

yanlış anladn galiba. yazılarımı dikkatli oku..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Günceldir.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Günceldir.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Basarilar
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(08-12-2014 Saat: 01:10)tugrul Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Basarilar

Teşekkürler. Birde Yorum Yaparsan Hakediyorsun Veya Hakedmiyorsun Tarzında.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Aday Olmadan Grafiker Olamazsın Adaylığı Hakediyorsun Şuanda Grafikerliği Daha Çok Geliştirmen Lazım.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Hakediyorsun birazdaha gelistir kendini
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Aday Olarak Değiştirdim. Yorumlarınız İçin Teşekkürler.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping