Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Destek rankları hkk.
Mutluyum nedenmi; Abdullah abi dün benim ranklarımı seçtiğini söyledi ve rankları yapmamı istedi, ve bugün değiştirmeye başladı, mutluyum ^.^

Ve bu mutluluğumu sizle paylaşmak istedim..
Instagram: Alphazzers
Discord: Rave
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
hayırlı olsun
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hayırlı Olsun.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Keşke oylama yapsaydı... Çok saçma oldu böyle.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tebrikler guzel olmus rank
Hkk. Nedemek :D ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-12-2014 Saat: 23:23)tugrul Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tebrikler guzel olmus rank
Hkk. Nedemek :D ?

Hkk. (hakkında)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hakkında demek, olumlu/olumsuz yorumlar için teşekkürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Forum için hayırlısı olsun,ben olmasam bunların olmayacağını belki biliyorsundur :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kerem farkı diyelim :D

- Sana ayrıca teşekkür ederim forumda 2-3 kişi rankı sevmedi diğerleri beğendi, adminde beğendiğine göre benim için moral oldu gibi bir şey :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hayırlı Olsun Güzel Bir Duygudur )
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-12-2014 Saat: 23:29)#Captain Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kerem farkı diyelim :D

- Sana ayrıca teşekkür ederim forumda 2-3 kişi rankı sevmedi diğerleri beğendi, adminde beğendiğine göre benim için moral oldu gibi bir şey :D

3-4 tane daha bombamız var,yakında pimini çekeriz.Doğruyu söylemek gerekirse rankı başta bende pek beğenmedim ama şimdi canlı görünce gözüme bi hoş geldi.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Evet, Abdullah abi öyle bir mesaj attığında bende dedim biraz daha parlak ve canlılık kazandıran bazı şeyler yaptım.
Tekrar yorumun için teşekkür ederim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
hadi hayırlısı bakalım :D çok iyi
AromaticCoolInexpectatumpleco-size_restricted.gif
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tebrikler Cemcim 
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hayırlı Olsun
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
rankı yapanın da rankı siteye koyanında eline sağlık, nihayet değişti ranklar. ancak rankları beğenmedim. Bir destek sitesine göre fazla cafcafı. üyelerde neden hepsi çaylak. üyelerde de hiyerarşik düzen olmalı(kendi aralarında). 0 mesaj acemi, 30 mesaj çaylak, 100 mesaj aday, 500 mesaj pro, 1500 mesaj uzman gibi.
dediğim gibi rankları beğenmedim. http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=64202 bu konudaki rankların olmasını isterdim.

Son karar adminlerin idi. adminlerde son kararı verdiğine göre itiraz gibi yazdığım bu mesajın da pek bir geçerliliği yok herhalde :)
hayırlısı ne ise o olsun.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yorumlarınız için teşekkür ederim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-12-2014 Saat: 23:46)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: rankı yapanın da rankı siteye koyanında eline sağlık, nihayet değişti ranklar. ancak rankları beğenmedim. Bir destek sitesine göre fazla cafcafı. üyelerde neden hepsi çaylak. üyelerde de hiyerarşik düzen olmalı(kendi aralarında). 0 mesaj acemi, 30 mesaj çaylak, 100 mesaj aday, 500 mesaj pro, 1500 mesaj uzman gibi.
dediğim gibi rankları beğenmedim. http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=64202 bu konudaki rankların olmasını isterdim.

Son karar adminlerin idi. adminlerde son kararı verdiğine göre itiraz gibi yazdığım bu mesajın da pek bir geçerliliği yok herhalde :)

Aslında verdiğin linkteki rankı admine gösterdim fakat beğenmediğini söyledi.
Bu arada mesaja göre rütbe gelse fena olmaz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-12-2014 Saat: 23:46)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: rankı yapanın da rankı siteye koyanında eline sağlık, nihayet değişti ranklar. ancak rankları beğenmedim. Bir destek sitesine göre fazla cafcafı. üyelerde neden hepsi çaylak. üyelerde de hiyerarşik düzen olmalı(kendi aralarında). 0 mesaj acemi, 30 mesaj çaylak, 100 mesaj aday, 500 mesaj pro, 1500 mesaj uzman gibi.

İnsanların seviyesi destek sitesinde mesajla mı ölçülmeli? Bence yanlış olan bir şey varsa o da budur.Rastgele hiç bir şey bilmeyip sırf mesaj olsun diye mesaj yazan biriyle bilgili birine aynı pro rankını verirsek nerede burada ki adalet?Herkes mesaj mı yazsın o zaman?Bunu istiyor olsaydım bu fikri gerçekleştirirdim.Benim istediğim bilgi sahibi olup bunu insanlarla paylaşan kullanıcıların tecrübeli üye, uzman üye olmaları.

Rankın aslında iyi durmaması temanın verdiği sadeliktende kaynaklanıyor olabilir.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-12-2014 Saat: 23:55)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

İnsanların seviyesi destek sitesinde mesajla mı ölçülmeli? Bence yanlış olan bir şey varsa o da budur.Rastgele hiç bir şey bilmeyip sırf mesaj olsun diye mesaj yazan biriyle bilgili birine aynı pro rankını verirsek nerede burada ki adalet?Herkes mesaj mı yazsın o zaman?Bunu istiyor olsaydım bu fikri gerçekleştirirdim.Benim istediğim bilgi sahibi olup bunu insanlarla paylaşan kullanıcıların tecrübeli üye, uzman üye olmaları.

Rankın aslında iyi durmaması temanın verdiği sadeliktende kaynaklanıyor olabilir.
Hocam doğru söylüyorsunuzda neden çaylak yani düz üye olabilirdi bence.
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping