Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vaktimiz Doldu, 365 Gün Kilitlediler Bize.
Geçen gün, telefon açtılar bana sensiz olmuyor gel artık dediler çok ısrar ettiler geleyim dedim hadi. Burdur/Merkez'de askerlik yapacağım oradan sonra inşallah komando olarak seçilip dağlara çıkarız artık :) herkes kendisine iyi baksın allaha emanetsiniz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ne yani artik komando musun ? :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-09-2014 Saat: 15:19)Hosting Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ne yani artik komando musun ? :)

inşallah komando olmak istiyorum dedim acemi birlikten sonra komando olacağız inşallah :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eeee BağlanForum ? Bana verirsin Artik :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-09-2014 Saat: 15:36)Hosting Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Eeee BağlanForum ? Bana verirsin Artik :)

kim demiş :) ilgilenirsen ben yokken buyur :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İlgilenmek ne kelime her gün foruma giriorum zaten senin forumada girerim yeni üye oldum adim Quality
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-09-2014 Saat: 15:47)Hosting Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İlgilenmek ne kelime her gün foruma giriorum zaten senin forumada girerim yeni üye oldum adim Quality

Tamamdır yetkin verildi.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkürler Ne Zaman Gideceksin Askere ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Allaha emanet ol. Ben askere gidemiyecem galiba. Sol ayağımın tamamını kullanamıyom ameliyat geçirdim. Baş parmak kası kesildi :) Ameliyatla bağladılar o da ne kadar sağlamsa artık.

Forumda eski ekibimin yaptığı tema duruyo :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Evet.Daha Hiçbirşey Düzenlenmemiş logo felan
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
En büyük asker bizim asker.. :))
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-09-2014 Saat: 15:05)DieseL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Geçen gün, telefon açtılar bana sensiz olmuyor gel artık dediler çok ısrar ettiler geleyim dedim hadi. Burdur/Merkez'de askerlik yapacağım oradan sonra inşallah komando olarak seçilip dağlara çıkarız artık :) herkes kendisine iyi baksın allaha emanetsiniz.

Görüşmek üzere kardeşim. Allaha emanet ol.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Anlının Akıyla Git Anlının Akıyla Dön Kardeşim Kendine iyi bak
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-09-2014 Saat: 15:05)DieseL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Geçen gün, telefon açtılar bana sensiz olmuyor gel artık dediler çok ısrar ettiler geleyim dedim hadi. Burdur/Merkez'de askerlik yapacağım oradan sonra inşallah komando olarak seçilip dağlara çıkarız artık :) herkes kendisine iyi baksın allaha emanetsiniz.

Allaha Emanet Ol.Yarın Konvoy Var Galiba :)
Kazasız Belasız Git Gel Anıl Abi :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-09-2014 Saat: 20:51)Forumsetup Nickli Kullanıcıdan Alıntı: En büyük asker bizim asker.. :))
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
teşekkürler kardeşlerim, bugün yola cıkıyorum
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform