Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hadisler ile IŞID
Arkadaşlar bazı kişiler bunu yanlış anlıyor ısıd müslümanları da öldürüyor nasıl Hz.Muhammed (s.a.v)'in hadislerle belirttiği siyah sancaklilar oluyor diye

Öncelikle sunu soylim arkadaşlar batıdan çıkan haberlere inanmayın isid terörist diye İNŞEALLAH Günün birinde bizde o orduda Oluruz.

Toplu kıyım yapacaklar:

Allah taş kalpli ve soyu belli olmayan birini gönderecek ve zaferler onunla olacak… ONLARI (kendilerine karşı gelenleri) HİÇBİR FARK GÖZETMEKSİZİN TOPLUCA ÖLDÜRECEKLERDİR. (Gaybeti Numani, sf. 303)

İste Bu Hadistede Belirtiliyor

Tüm dünyanın gözlerinin önünde peygamberimizin hadisleri işte böyle tek tek gerçekleşiyor. Bakın peygamberimiz Irak’ta yaşanacak olaylar ve Işid hakkında hadislerinde nasıl bilgi veriyor:

1. Çok hızlı netice alacaklar:

Onlar o durumda iken Horasan taraflarından bayraklar gelecek, ONLAR SÜRATLE HAREKET EDECEKLER. (Gaybet-i Numani, sf. 327)

Oradan bir ordu ile geri dönüp Kufe’yi ve Basra’yı BİR GECEDE ELİNE GEÇİRECEK… (Kitab El Haft El Şerif, s.174)

2. Girdikleri şehirler adeta kendilerine taktim edilecek:

Kendilerine bu verilmediğinde savaşarak zafer kazanacak ve İSTEDİKLERİ KENDİLERİNE TAKDİM EDİLECEKTİR. (Meclisî, Bihârü’l-Envâr, c.51, s.87)

3. Saçları ve sakalları uzun olacak:

Onun (siyah bayraklıların kumandanı) ASKERLERİNİN SAÇLARI VE BIYIKLARI ÇOK UZUN OLACAK, elbiseleri siyahtır ve ONLAR KARA BAYRAKLARIN ADAMIDIRLAR. (Gaybeti Numani, sf. 303)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Cami Yıktıklarını Gördüm Haberlerde Nasıl Bir Zihniyettir Bu Şaşıp Kalıyorum.
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Allah'a Havale Ediyorum Nasıl Bir Zihniyet Bunlar ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Grafik Destek Platformu | Aslında Herşey -

Vidinli.net Shopping Platform