Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tema Kodlamak
Merhaba Arkadaşlar Ben Mybb Tema Kodlamak İstiyorum Googleden Bakıyoru Bulamıyorum Bana Yardımcı Olabilir Misiniz Nereden Öğrenebilirim?
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Öncelikle Html ve Css öğrenmelisiniz. Tabi bunlarla da yetmiyor maalesef. MyBB'nin şablonlarını ve neyin nereden düzenlendiğini bilmelisiniz. Bunu tema yaptıkça ya da mybb şablonlarını açıklayan konulardan öğrenebilirsiniz. Tema yapmak hafife alınacak bir şey değil. Tabi basit kısmını yaparsanız kolay. Yani thead, bg, tcat, footer vb. değiştirdiniz tamam oldu bu tema derseniz en basitinden bir tema editlemiş olursunuz. İş dibine inince zorlaşıyor. Yeni bir tasarım yapmak, ya da yeni bir görünüm kazandırmak göründüğü kadar kolay değildir. Başarılar.
Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."

oyPjvR.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yani time travelerin anlattigini kisa bir ozete geceyim.
Kodlamak cok zor. 40firin ekmek yemek lazim.:)
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-08-2014 Saat: 23:14)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yani time travelerin anlattigini kisa bir ozete geceyim.
Kodlamak cok zor. 40firin ekmek yemek lazim.:)

Yeterli istek olsun fırına gerek yok emin olun :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping