Yorum Sayısı: 3,344
Konu Sayısı: 276
Rep Puanı:
318
Teşekkürler: 6
1 mesaj içinde 259 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri:
Venomous
SanalPara (SP): 34 SP
Merhaba Arkadaşlar Ben Mybb Tema Kodlamak İstiyorum Googleden Bakıyoru Bulamıyorum Bana Yardımcı Olabilir Misiniz Nereden Öğrenebilirim?
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."
☭
Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 /
Yorum Sayısı: 2,916
Konu Sayısı: 275
Rep Puanı:
201
Teşekkürler: 141
103 mesaj içinde 139 teşekkür verildi.
Time Traveler
SanalPara (SP): 277 SP
Öncelikle Html ve Css öğrenmelisiniz. Tabi bunlarla da yetmiyor maalesef. MyBB'nin şablonlarını ve neyin nereden düzenlendiğini bilmelisiniz. Bunu tema yaptıkça ya da mybb şablonlarını açıklayan konulardan öğrenebilirsiniz. Tema yapmak hafife alınacak bir şey değil. Tabi basit kısmını yaparsanız kolay. Yani thead, bg, tcat, footer vb. değiştirdiniz tamam oldu bu tema derseniz en basitinden bir tema editlemiş olursunuz. İş dibine inince zorlaşıyor. Yeni bir tasarım yapmak, ya da yeni bir görünüm kazandırmak göründüğü kadar kolay değildir. Başarılar.
Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."
Yorum Sayısı: 8,361
Konu Sayısı: 801
Rep Puanı:
560
Teşekkürler: 167
168 mesaj içinde 1094 teşekkür verildi.
EmSaLSiZ
SanalPara (SP): 9,378 SP
Yani time travelerin anlattigini kisa bir ozete geceyim.
Kodlamak cok zor. 40firin ekmek yemek lazim.:)
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 - ....