Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DESTEK.10TL.NET Avatar Yarışması Sonuçları
Arkadaşlar DESTEK.10TL.NET AVATAR YARIŞMASI sonuçlarımız aşağıdadır en kısa zamanda ödül dağıtımı yapılacaktır..

Kazanan Üyelerimiz;
1-Novruz
b87ojd.png

2-kaily
MYA5d7.png

3-Neon Blazer
b8XP0Z.jpg

Ödüller;
1.Ye:15 rep
2.Ye:10 rep
3.Ye:5 rep verilecektir.

İyi günler dileriz..

bu yarışmanın bütün hakları destek.10tl.nete aittir, önceden haber vermeksizin yarışmayı durdurma, değiştirme ve yarışmada hediye verilecek ödülü değiştirme hakkını saklı tutar.

-------------------------------------------------------------

Reis geri döndü..
11.05.2014

Bölüm şefi olma tarihim;
29/04/2014

Özelden Destek Vardır...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kim belirledi ? Oylama olmayacak mıydı ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Neon Blazer'in Ödülünü ben verdim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-06-2014 Saat: 17:31)Teknology Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Neon Blazer'in Ödülünü ben verdim.

Size kim dedi ödül vb. verin diye yarışmayı ben düzenliyorum öyle bir hakkınız bulunmamaktadır.

(18-06-2014 Saat: 17:31)#Pøwér™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kim belirledi ? Oylama olmayacak mıydı ?

Ben ve Asipatron olarak juri belirlemiştir.

Reis geri döndü..
11.05.2014

Bölüm şefi olma tarihim;
29/04/2014

Özelden Destek Vardır...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-06-2014 Saat: 17:32)ROKS Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(18-06-2014 Saat: 17:31)Teknology Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Neon Blazer'in Ödülünü ben verdim.

Size kim dedi ödül vb. verin diye yarışmayı ben düzenliyorum öyle bir hakkınız bulunmamaktadır.

Pardon,pardon sen kime sert çıkıyon arkadaş ? laflarına dikkat et sen düzenliyorsan hafifle diye verdik ödülü,yardım etmeye çalıştık zararlı çıktık küfür ettirme bana hadii.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-06-2014 Saat: 17:35)Teknology Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Pardon,pardon sen kime sert çıkıyon arkadaş ? laflarına dikkat et sen düzenliyorsan hafifle diye verdik ödülü,yardım etmeye çalıştık zararlı çıktık küfür ettirme bana hadii.

Birdaha hiçbir konuma yorum yapmassan sevinirim yardımını filande istemiyorum .

Reis geri döndü..
11.05.2014

Bölüm şefi olma tarihim;
29/04/2014

Özelden Destek Vardır...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-06-2014 Saat: 17:36)ROKS Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(18-06-2014 Saat: 17:35)Teknology Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Birdaha hiçbir konuma yorum yapmassan sevinirim yardımını filande istemiyorum .

Biraz daha yumuşak davranmalısın...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ROKS : Bugünlerde sende bir değişiklilik var ama hadi hayırlısı..
https://instagram.com/alphazzers
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-06-2014 Saat: 17:36)ROKS Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Birdaha hiçbir konuma yorum yapmassan sevinirim yardımını filande istemiyorum .

Önce türkçeyi doğru telaffuz et,sonrasında ben sanamı soracağım ne yapacağımı ? ister senin konuna yorum atarım ister başkasınınkine sen daha kitab'ı elimden alıp dergi yapmışsın,dergi her hafta çıkar benden söylemesi sendede bir icraat göremiyorum bundan sonra benimle konuşurken dikkatli konuş gerçekten küfür edecek duruma getiriyorsun beni iyilik yap denize at demişler bende öyle yapayım bakalım nereye kadar...

(filande değil = Filanda )
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-06-2014 Saat: 17:42)Teknology Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(18-06-2014 Saat: 17:36)ROKS Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Birdaha hiçbir konuma yorum yapmassan sevinirim yardımını filande istemiyorum .

Önce türkçeyi doğru telaffuz et,sonrasında ben sanamı soracağım ne yapacağımı ? ister senin konuna yorum atarım ister başkasınınkine sen daha kitab'ı elimden alıp dergi yapmışsın,dergi her hafta çıkar benden söylemesi sendede bir icraat göremiyorum bundan sonra benimle konuşurken dikkatli konuş gerçekten küfür edecek duruma getiriyorsun beni iyilik yap denize at demişler bende öyle yapayım bakalım nereye kadar...

Konuda tartışma çıkarmaya gerek yok.Ayrıca kitap projesinde birşey yoktu herşeyde onu laf etme birkere dergi işide ayda 1 çıkacak anladınmı.Şimdi konuya gelirsek yarışmayı ben başlatmışım ben yapmışım demekki böyle bir zorluğu riske almışımki yapabilirim yarışmaya juri olmadan yetkin olmadan gidip repini vermek doğru olmaz yani yarışma karışabilir lütfen ben senden yardım istemiyorum ayrıca kimsedende istemem ben yardım edersem ederim şimdiye kadar burda istediklerim olduysa onlarda yakın arkadaşlarımdır ilk geldiğimde öğrenmek amaçlı istemiştim okadar şimdi ben yardım ediyorum bana iyilik yapmana gerek yok konuyu dağıtmayalım iyi günler.

Reis geri döndü..
11.05.2014

Bölüm şefi olma tarihim;
29/04/2014

Özelden Destek Vardır...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çok asabîsiniz bu aralar. Çok konular baltalanıyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
günceldir..

Reis geri döndü..
11.05.2014

Bölüm şefi olma tarihim;
29/04/2014

Özelden Destek Vardır...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler: