07-06-2014 Saat: 18:11
Merhaba Arkadaşlar ,
Yarışmamızda sizin hayal ettiğiniz ve olması bir nevi mümkün olan , çok zor bir proje olmayan gerçekleşmesi mümkün projeler düşüneceksiniz .. Fakat 10TL.NET'de daha önce bu konuda hiç açılmamış bir site olacak. Yani sizden abartı düşünceler beklemiyoruz , en azından forumun konusu hakkında teması hakkında bir yazı hazırlayacaksınız ve bana mesaj atacaksınız.
- - -
Örnek Mesaj
Başlık:"Bir Site Düşünüyorum"
İçerik : Benim hayalimdeki sitede FUTBOL konusu olmalı .. Sitede canlı yayınlar yapılmalı . Üyelik sistemi farklı olmalı , ücretlendirilmeli. Sitenin teması Yeşil ve Beyaz ağırlıklı olmalı , bir kaç yorumcu olmalı canlı anlatımlar olmalı..
(ÖRNEKTİR)
- - -
Mesajı Attıktan Sonra Ne Olacak ?
Biz L34DRi ile en iyi projeyi seçip gerçekleştireceğiz(gerçekleştirmeye çalışacağız) . Beklediğimiz fikir geldiğinde yarışmayı sürpriz bir şekilde bitireceğiz ve tasarladığımız sitede fikir sahibi olan kişiyi "yönetici" konumuna getireceğiz.
Ödülleri Neler ?
Eğer ki yeterli katılıma ulaşırsak Rep Ödülleri , Logo Ödülleri , İmza Ödülleri olacak .
Yarışmanın Birincisine : 25 Rep + Forumuna Özel Logo + Kendisine Özel İmza.
Yarışmanın İkincisine :20 Rep + Forumuna Özel Logo + Kendisine Özel İmza
Yarışmanın Üçüncüsüne : 15 Rep + Forumuna Özel Logo
Katılımlarınızı Bekliyoruz .
FİKİRLERİNİZİ BİZE ÖZEL MESAJ YOLUYLA ATARAK YARIŞMAYA KATILACAKSINIZ .
(fikirlerin çalınmaması amacıyla)
Yarışmamızda sizin hayal ettiğiniz ve olması bir nevi mümkün olan , çok zor bir proje olmayan gerçekleşmesi mümkün projeler düşüneceksiniz .. Fakat 10TL.NET'de daha önce bu konuda hiç açılmamış bir site olacak. Yani sizden abartı düşünceler beklemiyoruz , en azından forumun konusu hakkında teması hakkında bir yazı hazırlayacaksınız ve bana mesaj atacaksınız.
- - -
Örnek Mesaj
Başlık:"Bir Site Düşünüyorum"
İçerik : Benim hayalimdeki sitede FUTBOL konusu olmalı .. Sitede canlı yayınlar yapılmalı . Üyelik sistemi farklı olmalı , ücretlendirilmeli. Sitenin teması Yeşil ve Beyaz ağırlıklı olmalı , bir kaç yorumcu olmalı canlı anlatımlar olmalı..
(ÖRNEKTİR)
- - -
Mesajı Attıktan Sonra Ne Olacak ?
Biz L34DRi ile en iyi projeyi seçip gerçekleştireceğiz(gerçekleştirmeye çalışacağız) . Beklediğimiz fikir geldiğinde yarışmayı sürpriz bir şekilde bitireceğiz ve tasarladığımız sitede fikir sahibi olan kişiyi "yönetici" konumuna getireceğiz.
Ödülleri Neler ?
Eğer ki yeterli katılıma ulaşırsak Rep Ödülleri , Logo Ödülleri , İmza Ödülleri olacak .
Yarışmanın Birincisine : 25 Rep + Forumuna Özel Logo + Kendisine Özel İmza.
Yarışmanın İkincisine :20 Rep + Forumuna Özel Logo + Kendisine Özel İmza
Yarışmanın Üçüncüsüne : 15 Rep + Forumuna Özel Logo
Katılımlarınızı Bekliyoruz .
FİKİRLERİNİZİ BİZE ÖZEL MESAJ YOLUYLA ATARAK YARIŞMAYA KATILACAKSINIZ .
(fikirlerin çalınmaması amacıyla)