Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
10tl.net Forumundan Anlayan Bilgili Arkadaşlar
Benim Bir Sitem Var. Fakat Ben Hala 10tl.net Kullanımını Çözemediğimden Dolayı Zorlanıyorum. Bu Yüzden Zamanı Olan Arkadaşlardan Rica Ediyorum.

Aradığım Özellikteki Arkadaş/Arkadaşlar;

- Posblit Ekleyip Değiştirebilme, Tasarım Editleyebilme, Rütbe Ayarlayabilme... vs. Kodlama Özellikleri,
- 10tl.net Sistemlerindeki Yönetim Panelindeki Yapılandırma Ayarları & Plugin (Eklentileri) Yönetebilme,
- Yönetim Panelinde Etkin, Aktif & Seri Olarak Çalışabilme,
- Ucundan da Olsa Birazcık Kodlama Bilgisi Olan,

Arkadaşlara Arz Ederim. Eğer Benimle Çalışmak İsterseniz Beklerim. İletişim İçin Konu Altına Yazabilirsiniz Ben Size Tekrar Dönerim. Fakat Özel Bir Durum ya da Farklı Bir Şey Olursa ÖM (Özel Mesaj) Kullanabilirsiniz.

Ödül: Eğer Başarılı Olursa;

1-) Sitemizin Kendisine Özgü Hacker, Grafiker, Kodlama... vb. Ekipler Yer Alacak. Bu Ekipleri Yönetebilme Yetkisine Sahip Olup +Rep Verilecektir. Ayrıca Sitemizde Reklamı da Yapılacaktır. Ayrıca Admin Yarısı da Sayılacaktır. (Mod, Süper Mod... vs Yetkileri de Dahildir.)

2-) Ayrıca Bir Kaç Hafta Sonra Tarafımca Açılacak Olan Counter Strike Serverinde Oyunda Adminlik Alacaktır.

NOT: Ancak Admin Yarısı Sayılıp Her İstediği Şeyi Kafasına Göre Yapamaz. Dış İşlerde Bana Bağlı Olarak, Kendi İç İşlerde Bağımsız Olarak Kontrollü Hareket Etme Sorumluluğu Altındadır.

Sitemiz Kayasoft™ URL: http://kayasoft.10tl.net/
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
özele gel ben sana yardım ederim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Geliyorum
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler: