Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ForumKolik.10Tl.Net Yetkililerini Arıyor. (Konu Sayısını Düşürdük)
xA9okX.png

Yetkili Arıyoruz. Konu Sayılarını Sizler İçin İyice Düşürdük. Moderatöre Kadar Gayet Kolay Alımlarımız :)

Hitimiz Konularımız Mesajlarımız Üye Sayımız Gayet İyi Durumda. Sizleride Aramızda Görmekten Mutluluk Duyarız.

5 Konu Açarak Asistan / 10 Konu Açarak Uzman Üye / 20 Konu Açarak Moderatör Olabilirsiniz.

Moderatör Olmak İçin 10 Tane Sabitlik Konu Açmanız Şarttır. Aksi Takdirde Yetki Veremiyoruz.

Mesela Hitimiz Şuan Böyle :
60 dakika içinde 27 kullanıcı aktif oldu. (5 üye, 0 gizli kullanıcı ve 21 ziyaretçi).

www.forumkolik.10tl.net
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
beni ortak et foruma adım ViperSx hatırlarsan seni Kurtarmıştım Dava konusu için fexe çalıntı Rank
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar dilerim,
Forumkolik satma bir düşünceniz varmı hiç?
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ViperSx @ Malesef bu kadar büyük bir foruma ortak alamam. Çalıntı ranktan dolayı saol ben çalmamıştım zaten @MrMuscle rankları çalıp editleyip vermişti. Neyse girmeyelim o konuya hiç.

Secilmis42 @ Hayırlısıyla yaz tatili bitene kadar forumkolik bende :) Daha sonra satmayı planlıyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(21-05-2014 Saat: 20:28)ForumYol Nickli Kullanıcıdan Alıntı: ViperSx @ Malesef bu kadar büyük bir foruma ortak alamam. Çalıntı ranktan dolayı saol ben çalmamıştım zaten @MrMuscle rankları çalıp editleyip vermişti. Neyse girmeyelim o konuya hiç.

Secilmis42 @ Hayırlısıyla yaz tatili bitene kadar forumkolik bende :) Daha sonra satmayı planlıyorum.

Farketmez kullanan sendin. ama sen bilirsin...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar,umarım istediğin yetkili adaylarını bulursun.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(21-05-2014 Saat: 20:29)ViperSx Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(21-05-2014 Saat: 20:28)ForumYol Nickli Kullanıcıdan Alıntı: ViperSx @ Malesef bu kadar büyük bir foruma ortak alamam. Çalıntı ranktan dolayı saol ben çalmamıştım zaten @MrMuscle rankları çalıp editleyip vermişti. Neyse girmeyelim o konuya hiç.

Farketmez kullanan sendin. ama sen bilirsin...

Konuyu kirletmeyelim lütfen. O Konu kapandı admin almayacağım teşekkürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(21-05-2014 Saat: 20:29)Kaily Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Başarılar,umarım istediğin yetkili adaylarını bulursun.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping