Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Derin Darbe Yorumları
Farkettiğim üzere foruma gelen üyelerin %90'ına DerinDarbe mualemesi yapılıyor. Bunların çoğu tutsada hemen yorum yapmanız yanlış. Sonu tartışmaya uzuyor ve forum düzenini sarsıyor.

Eğer böyle bir şüpheniz varsa TaaRRuz, ASiPaTRoN, OnLiNe gibi aktif olan üst yetkililere bildirin. Fazladan yorum saçmanıza gerek yok.

İyi forumlar..
- Destek.10TL.NET Yönetimi / TSA Neon Blazer
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben derin darbe olduğunu farkkettiğimde öyle yorum yapıyorum. Hala küçük açıkları var.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Derin Darbe kim destek forumuna bi geri döndüm herkez Derin Darbe diyor bi ara biri bana bile Derin Darbe dedi kim bu ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-05-2014 Saat: 20:45)#Pøwér™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben derin darbe olduğunu farkkettiğimde öyle yorum yapıyorum. Hala küçük açıkları var.

Öyle tahminleriniz olursa bize ÖM atın. İncelemeyi yapar ceza gerekirse veririz. Tartışma yaratmaya gerek yok.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-05-2014 Saat: 20:47)Kuzey Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Derin Darbe kim destek forumuna bi geri döndüm herkez Derin Darbe diyor bi ara biri bana bile Derin Darbe dedi kim bu ?

Derin darbe nickinde bir üye vardı. Bir süre ban yedi. Sonra da sürekli multi hesap açmaya başladı. Multi sayısı 150'yi geçti sanırım. O yüzden forumdaki birçok kişi bu kişiyi tanıyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-05-2014 Saat: 20:50)#Pøwér™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(11-05-2014 Saat: 20:47)Kuzey Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Derin Darbe kim destek forumuna bi geri döndüm herkez Derin Darbe diyor bi ara biri bana bile Derin Darbe dedi kim bu ?

Derin darbe nickinde bir üye vardı. Bir süre ban yedi. Sonra da sürekli multi hesap açmaya başladı. Multi sayısı 150'yi geçti sanırım. O yüzden forumdaki birçok kişi bu kişiyi tanıyor.

Aynı IP üzerinden nasıl açıyor ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ıp değiştiriyor :) ama onun için bi çözüm bulcaz.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-05-2014 Saat: 20:53)kamil55 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: ıp değiştiriyor :) ama onun için bi çözüm bulcaz.

Allah allah nasıl değişiyor ki ? Modem resetleme gibi bişi mi ?

Öle olsa bile MyBB hemen fark ediyor ama ? allah allah
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-05-2014 Saat: 20:56)Kuzey Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(11-05-2014 Saat: 20:53)kamil55 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: ıp değiştiriyor :) ama onun için bi çözüm bulcaz.

Allah allah nasıl değişiyor ki ? Modem resetleme gibi bişi mi ?

Öle olsa bile MyBB hemen fark ediyor ama ? allah allah

Ip değiştirme programı kullanıyordur. Neyse konuyu saptırmayalım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Size katılıyorum.Bir kişi geliyor hemen derin darbe derin darbe diyorsunuz.Yorum yazıp forumun düzenini bozmamak için ya yetkililere mesaj atın yada rapor edin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
şimdi ben de yapıyım bunun hakkında bi yorum power hocamın dediği gibi derindarbenin açıkları var hemen hissetiyor 1 kere söyledim başkası çıktı ama olsun :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-05-2014 Saat: 21:07)kamil55 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: şimdi ben de yapıyım bunun hakkında bi yorum power hocamın dediği gibi derindarbenin açıkları var hemen hissetiyor 1 kere söyledim başkası çıktı ama olsun :)
Eğer açık olduğunu hiisediyorsanız hemen yetkiliye bildirin bakılıp gereken yapılır o konuyu kirletmeye veya tartışma yaratmaya gerek yoktur.Birde böyle yaparak yeni gelen üyeleri soğutmuş oluyoruz.

-------------------------------------------------------------

Reis geri döndü..
11.05.2014

Bölüm şefi olma tarihim;
29/04/2014

Özelden Destek Vardır...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu Konulara Rağmen Hala Ön Yargılı yada Kendinden %100 Emin Vaziyette Yorum Yapanlar Var.. Bir Örnekle de süslendirmek isterim;
SweenLuss Adlı Arkadaş Forum Yeni Gelip Avatar İsteği Yapmış Kullanıcıya Derin Darbe Diyor.. O Kadar Emin ki Derin Darbe Olduğundan Eminim Bu o Falan Diyor..

Sonuç; Hesap Başka Sebeplerden Banlanan Birinin Multisi.. Merak Edenler => http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=58515

[Not: Gerçi Sonradan Özür Diliyor ancak İlk Davranışı Üye Üzerinde Olumsuz Bir Hava Bırakıyor..]
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-05-2014 Saat: 20:48)Neon Blazer Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(11-05-2014 Saat: 20:45)#Pøwér™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben derin darbe olduğunu farkkettiğimde öyle yorum yapıyorum. Hala küçük açıkları var.

Öyle tahminleriniz olursa bize ÖM atın. İncelemeyi yapar ceza gerekirse veririz. Tartışma yaratmaya gerek yok.

bende kaosdeshset adlı kullanıcı sanılıp ban yemiştim :D ama saolsunlar düzelttiler yanlış anlaşılma olmuş ıpler uyusuyormus multi sanmışlar durumu anlattım düzelltiler saolsunlar :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-05-2014 Saat: 21:28)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bu Konulara Rağmen Hala Ön Yargılı yada Kendinden %100 Emin Vaziyette Yorum Yapanlar Var.. Bir Örnekle de süslendirmek isterim;
SweenLuss Adlı Arkadaş Forum Yeni Gelip Avatar İsteği Yapmış Kullanıcıya Derin Darbe Diyor.. O Kadar Emin ki Derin Darbe Olduğundan Eminim Bu o Falan Diyor..

Sonuç; Hesap Başka Sebeplerden Banlanan Birinin Multisi.. Merak Edenler => http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=58515

[Not: Gerçi Sonradan Özür Diliyor ancak İlk Davranışı Üye Üzerinde Olumsuz Bir Hava Bırakıyor..]

Birdaha birine derindarbe demem hocam , (:
Instagram: Alphazzers
Discord: Rave
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
bilgilendirme için teşekkürler... fakat derindarbe çok açık veriyor burdan hemen anlıyoruz yorum yapmamız yinede yanlışmı ?
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-05-2014 Saat: 22:43)Ripbyrustavi02 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: bilgilendirme için teşekkürler... fakat derindarbe çok açık veriyor burdan hemen anlıyoruz yorum yapmamız yinede yanlışmı ?

Yorum yapmamanız uygun olur çünkü kim kim olduğunu bilemeyiz açık verse bile emin olmadan yorum yapmak uygun olmaz o yüzden şüphelenirseniz üst yöneticilere bildirin gereken yapılır.

Reis geri döndü..
11.05.2014

Bölüm şefi olma tarihim;
29/04/2014

Özelden Destek Vardır...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-05-2014 Saat: 22:43)Ripbyrustavi02 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: bilgilendirme için teşekkürler... fakat derindarbe çok açık veriyor burdan hemen anlıyoruz yorum yapmamız yinede yanlışmı ?

Konuda da belirttim. Öyle bir hisse kapılırsanız bize ÖM atın. Biz araştırıp ceza gerekirse veririz. Hem forumu hem konuyu kirletmenize gerek yok.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-05-2014 Saat: 23:07)Neon Blazer Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Konuda da belirttim. Öyle bir hisse kapılırsanız bize ÖM atın. Biz araştırıp ceza gerekirse veririz. Hem forumu hem konuyu kirletmenize gerek yok.

Ben gerekli cevabi verdim tekrar yazmaniza gerek yoktur bir yetkili olarak bunu bilmeniz gerekmektedir ben gorevimi yaparak sozluce uyarim birdaha uyari vermek zorunda kalacagim

Reis geri döndü..
11.05.2014

Bölüm şefi olma tarihim;
29/04/2014

Özelden Destek Vardır...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
O değilde üye olarak ne yapmayı planlıyor? Admin Başvurusu mu yapacak? Öyle mi alacak siteyi? Yoksa işsiz, amaçsız mı? Anlam vermek zor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Özgün Forum - Güncel Paylaşım Forumu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping