Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Önerileriniz Neler?
Arkadaşlar samsung tab 3 p5210 tabletim var fakat bazen kasma durumu oluyor e normal sayılabilir çünkü fazla uygulama içeriyor.Daha hızlı kullanmam için öneridğinizi program vb. fikirler varmıdır?

Bu arada oyunda önermenizi isterim.

-------------------------------------------------------------

Reis geri döndü..
11.05.2014

Bölüm şefi olma tarihim;
29/04/2014

Özelden Destek Vardır...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Oyun Olarak: Clash Of Clans
Kasmaya Çözüm Olarak: Clean Master Yükle
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-05-2014 Saat: 16:51)TikiTak Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Oyun Olarak Clash Of Clans
Kasmaya Çözüm Olarak: Clean Master Yükle

clash of clans ı hiç duymadım yüklerim:)

bu arada clean master var ama oyunlar açılırken filan biraz ağır açılıyor 20-30 sn filan

Reis geri döndü..
11.05.2014

Bölüm şefi olma tarihim;
29/04/2014

Özelden Destek Vardır...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Oyun Olarak Oyun Oynamayı Sevmem

Önerim İse ; Tableti Aldığından Beri Hiçbişey Yapmayıp Oyun Yüklüyosan Veya Program Yüklüyosan Program Değilde Format At Daha İyi Olur .) ben attım süper oyunu 2 saniyede açıyor
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-05-2014 Saat: 16:54)dynAsty Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Oyun Olarak Oyun Oynamayı Sevmem

Önerim İse ; Tableti Aldığından Beri Hiçbişey Yapmayıp Oyun Yüklüyosan Veya Program Yüklüyosan Program Değilde Format At Daha İyi Olur .) ben attım süper oyunu 2 saniyede açıyor

hocam haklısnızda format atsam gene aynı şeyleri yüklemek zorunda kalıcağım çünkü içindeki herşeyi kullanıyorum sonuçta yine kasacak haksız mıyım?

Reis geri döndü..
11.05.2014

Bölüm şefi olma tarihim;
29/04/2014

Özelden Destek Vardır...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hmm Fabrika Ayarlarına Geri Gönder.Ama Resimlerin Felan Varsa Silinir.

Ama Şu Var Fazla Oyun Yükleme Tablet Kaldıramaz.Gereksiz Oynamadığın Varsa Sil
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-05-2014 Saat: 16:56)TikiTak Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hmm Fabrika Ayarlarına Geri Gönder.Ama Resimlerin Felan Varsa Silinir.

Ama Şu Var Fazla Oyun Yükleme Tablet Kaldıramaz.Gereksiz Oynamadığın Varsa Sil

hocam resim çok değil ama var tableti bilmiyorsanız göndereyim resmini filan çok iyi derecede bir tablet gereksiz oynamadığım oyun birkaçtane var ara sıra bakınıyorum önereceğiniz program filan varmı güzel bilidğiniz can sıkıntısına iyi gelen

Reis geri döndü..
11.05.2014

Bölüm şefi olma tarihim;
29/04/2014

Özelden Destek Vardır...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bak Diyorumya O Sevmediğin Hoşuna Gitmeyen Oyunları Sil Birkaçtane Var Demişin Demekki Oynadığın Baya Oyun Var.Telefon Kaliteli Olabilir Ama Fazla Oyun Telefon Bozulmasının En İyi Sebebidir
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-05-2014 Saat: 17:01)TikiTak Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bak Diyorumya O Sevmediğin Hoşuna Gitmeyen Oyunları Sil Birkaçtane Var Demişin Demekki Oynadığın Baya Oyun Var.Telefon Kaliteli Olabilir Ama Fazla Oyun Telefon Bozulmasının En İyi Sebebidir

Anladım hocam :) önerebileceğiniz başka oyun vb. varsa söylebilirsiniiz arkadaşlar bende önereyim isterseniz..

Reis geri döndü..
11.05.2014

Bölüm şefi olma tarihim;
29/04/2014

Özelden Destek Vardır...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
2048 Pazzle Game sanırım adı böyleydi. Zeka geliştirmek için birebir çok dalma oynamaya bağımlılık yapar söyliyim.

Kasmaylada ilgili tabletini fazla ısıtma.. *-*
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-05-2014 Saat: 17:03)Forumsetup Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 2048 Pazzle Game sanırım adı böyleydi. Zeka geliştirmek için birebir çok dalma oynamaya bağımlılık yapar söyliyim.

anladım kardeşim ısıtma derken? ben şarzı bitene kadar oynuyorum ,gerektiğinde çalışmalarım oluyor onları yapıyorum işlerimi filan ama pilini bitirene kadar uğrasıyorum çünkü pili bitmeden jarza koymak pilin daha kısa sürede bitmesini sağlıyor yani pili bozuyor.

Reis geri döndü..
11.05.2014

Bölüm şefi olma tarihim;
29/04/2014

Özelden Destek Vardır...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Smart Memory Booster - Android Hızlandırma ve Pil Ömrünü Uzatma Uygulaması
Smart Memory Booster, Android tablet ve telefonlar için hızlandırma ve pil kullanım süresini artırma programıdır. Android cihazınızın yavaşlığından ve şarjının hızlı bitmesinden şikayetiniz var ise kesinlikle bu uygulamayı denemelisiniz.

Game Fire - Oyun Hızlandırma Programı
Game Fire, kullanımı çok kolay ücretsiz bir oyun hızlandırma programıdır. Bilgisayarınızdaki işlemci ve ram belleği temizleyerek oyunlarınızı daha hızlı ve sorunsuz oynayabilirsiniz. NOT: Programın kurulumu sırasında dikkatli olunuz. Tarayıcı giriş sayfanızı ve toolbar yükletmeye çalışıyor. .....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Oyun ;
Temple Run
Candy Crush Saga
Benim Kedim Tom

daha bir çok oyuun varda sen ilk oyna bunları D:
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz.

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-05-2014 Saat: 17:06)Furikan4554 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Oyun ;
Temple Run
Candy Crush Saga
Benim Kedim Tom

daha bir çok oyuun varda sen ilk oyna bunları D:

3nüde oynadım bi süre sonra sildim başka önerin varmı :D

(11-05-2014 Saat: 17:06)dynAsty Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Smart Memory Booster - Android Hızlandırma ve Pil Ömrünü Uzatma Uygulaması
Smart Memory Booster, Android tablet ve telefonlar için hızlandırma ve pil kullanım süresini artırma programıdır. Android cihazınızın yavaşlığından ve şarjının hızlı bitmesinden şikayetiniz var ise kesinlikle bu uygulamayı denemelisiniz.

Game Fire - Oyun Hızlandırma Programı
Game Fire, kullanımı çok kolay ücretsiz bir oyun hızlandırma programıdır. Bilgisayarınızdaki işlemci ve ram belleği temizleyerek oyunlarınızı daha hızlı ve sorunsuz oynayabilirsiniz. NOT: Programın kurulumu sırasında dikkatli olunuz. Tarayıcı giriş sayfanızı ve toolbar yükletmeye çalışıyor. .....

Kullanacağım teşekkürler..

Reis geri döndü..
11.05.2014

Bölüm şefi olma tarihim;
29/04/2014

Özelden Destek Vardır...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-05-2014 Saat: 17:06)ROKS Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(11-05-2014 Saat: 17:03)Forumsetup Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 2048 Pazzle Game sanırım adı böyleydi. Zeka geliştirmek için birebir çok dalma oynamaya bağımlılık yapar söyliyim.

anladım kardeşim ısıtma derken? ben şarzı bitene kadar oynuyorum ,gerektiğinde çalışmalarım oluyor onları yapıyorum işlerimi filan ama pilini bitirene kadar uğrasıyorum çünkü pili bitmeden jarza koymak pilin daha kısa sürede bitmesini sağlıyor yani pili bozuyor.

Bak kullanırkene ateş gibi geliyorsa bırak bi 5-10 dk. sabret, televizyon filan izle zaman geçir öyle al eline kendine gelsin bi tablet sen hiç durmadan ders çalışıyor musun? Hayır çünkü yoruluyon dostum. Oda nası kaldırsın yani mantık :D

Birde oyun olarak başka aklıma geldi NSS çok güzel oyun..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-05-2014 Saat: 17:13)Forumsetup Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Bak kullanırkene ateş gibi geliyorsa bırak bi 5-10 dk. sabret, televizyon filan izle zaman geçir öyle al eline kendine gelsin bi tablet sen hiç durmadan ders çalışıyor musun? Hayır çünkü yoruluyon dostum. Oda nası kaldırsın yani mantık :D

Ya zaten 12 saat elimde değil bazen sıkılıp bırakıyorum 1 saat sonra gelip tekrar takılıyorum 12 saat elimde olsa hem elim uyuşur hemde tablet ateş olur zarar görür bir bakımdan sadece pili bitmeden jarz etmiyorum.

Reis geri döndü..
11.05.2014

Bölüm şefi olma tarihim;
29/04/2014

Özelden Destek Vardır...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-05-2014 Saat: 17:15)ROKS Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Ya zaten 12 saat elimde değil bazen sıkılıp bırakıyorum 1 saat sonra gelip tekrar takılıyorum 12 saat elimde olsa hem elim uyuşur hemde tablet ateş olur zarar görür bir bakımdan sadece pili bitmeden jarz etmiyorum.

10 dakikada bir tabletin rami hafızayı sil yap..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-05-2014 Saat: 17:22)Forumsetup Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(11-05-2014 Saat: 17:15)ROKS Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

10 dakikada bir tabletin rami hafızayı sil yap..

Anladım fakat onu yapıyordum bi süre sonra oyunların daha hızlı açılması için oluşturduğu arka planlar var onları silince oyunlar ve programlar daha yavaş açılıyor

Reis geri döndü..
11.05.2014

Bölüm şefi olma tarihim;
29/04/2014

Özelden Destek Vardır...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bence oyun yüklemeyin derim çünkü oyunlar tableti herzaman için kasar o yüzden tabletinize ne oyun yükleyin ne program sadece google playerden ücretsiz programlar var onlarin mgblarina bakin ona göre yükleyin derim ..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Dead Shoot Zombies 2
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform