Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karne ' m ...
Birinci dönem bitti ikinci dönemdeyiz şuana kadar aldığım notları sizinde görmenizi istiyorum :D

Ders ' e kafa versem hepsi hepsi doksan , yüz , doksan yüz :D

dj846Q.png
Instagram: Alphazzers
Discord: Rave
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Benimde biraz öyle dersler ama 7.sınıf :)
Aslında kafa versem bende yüksek alırım, çalışmadan 84,92 aldım.
Ama 3.sınavlara sıkı hazırlanıyorum.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzelll , fotoğraf ver :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
7. sınıfa gittiğim için karnen hakkında yorum yapamam. Ama benim şu an notlarım gayet iyi. Hep hepsi 5 oluyordu ama 6. sınıftan sonra değişti :). Her dönem 1 ders bana 4 gelmeye başladı :D Bu dönem de bana matematik 4 gelecek galiba. 6. sınıfın ilk döneminde ingilizce hocası sınavda bilmediğimiz şeyleri sordu :) Son sınavda 100 alınca bile notum 4 kaldı.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-05-2014 Saat: 16:22)#Pøwér™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 7. sınıfa gittiğim için karnen hakkında yorum yapamam. Ama benim şu an notlarım gayet iyi. Hep hepsi 5 oluyordu ama 6. sınıftan sonra değişti :). Her dönem 1 ders bana 4 gelmeye başladı :D Bu dönem de bana matematik 4 gelecek galiba. 6. sınıfın ilk döneminde ingilizce hocası sınavda bilmediğimiz şeyleri sordu :) Son sınavda 100 alınca bile notum 4 kaldı.

Okuyasıya canım çıktı , bölüm şefi olmuşsun hayırlı olsun , 3 gelmeye başlar :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Evet uzun bir yazı oldu :D Teşekkürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Fizik Biraz Düşük.Onun Dışında İyi :)
Övünmek Gibi Olmasın Ama Bende Hep 5 :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Din kültürü 80'den 16'ya nasıl düştü :) Din kültürü kolay bir derstir ama lisede zorlaşıyor.

Benim karnem 5'e kadar güzeldi ama 6 ve 7.sınıfta bozulmaya başladı. 8'de toparlamaya başladım derken karneden 2 ay önce ayağım sakatlandı. 3 ay alçıda kaldım ve tabikide notlarım düştü. Lisede tekrar toparladım ve karnelerim güzel geldi :)

Okulda başarılar. Derslerine iyi çalış :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkürler hocam o 16 ' yıda cevap kağıdını A işaretlediğim için olmuş , hocaya sordum B ile bakın diye normalde B ' ydi benimkide , 84 çıktı :S
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bence Karneniz 9.Sınıf olduğu için kötü.9.Sınıf Temel Bir Sınıftır.Bir Şeyler kapmanız lazım.Bir şeyler kapıp derslerinizi iyi yaparsanız YGS'de iyi yaparsanız.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-05-2014 Saat: 23:20)DarKRooM Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bence Karneniz 9.Sınıf olduğu için kötü.9.Sınıf Temel Bir Sınıftır.Bir Şeyler kapmanız lazım.Bir şeyler kapıp derslerinizi iyi yaparsanız YGS'de iyi yaparsanız.

Yorumlarınız için teşekkür ederim , çalışmak gelmiyor içimden :S
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
güzel karne bende 9sınıfım 3 zayıfım var ama ortalama tutmuyor geçiyorum.3 yazıfla sorumlu
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping