Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Artık Adminlerden Biri Baksın 11.kez Konu Açtım 2 Gündür yardım bekliyorumm nolurrr
Adminlerden biri forumumu açsın 2 haftadır emek harcıyorum emeğime yazık günah.

Arkdaşlar forumda en son otomatik resim boyutlandırma yapıyordum neyse girdim mykod aktif yaptım ayarlara tıkladım gelmemişti oraya bende yeni ayar ekle dedim sonra ana sayfaya tıkladım ne admin kp nede foruma giriyor resimde gördüğünüz gibi!

Forumum: http://oyunpf.10tl.net inanmayan tıklasın ya nolur bakın adminler atık !!! :(

vryhm.jpg

Adminlerden biri forumumu açsın 2 haftadır emek harcıyorum emeğime yazık günah.

NE FORUMA NEDE ADMİN KP GİRİYOR NOLUR ADMİNLER!!!!!!
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Böyle Yaparsanız Uyarı Puanı Alabilirsiniz 2 Kere Konu Açmak Yasak Siz 11 Kere Açtım Diyorsunuz ..
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Anlamıyorsunuz, 3 haftadır emek veriyorum foruma üye çekiyorum reklam veriyorum ve forumun hali nerdeyse her admine msj attım ilgilenen yok bari konu görsünler 2 gündür yardım istiyorum. Biraz mantıklı düşünün lütfen.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-12-2013 Saat: 20:35)producer Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Anlamıyorsunuz, 3 haftadır emek veriyorum foruma üye çekiyorum reklam veriyorum ve forumun hali nerdeyse her admine msj attım ilgilenen yok bari konu görsünler 2 gündür yardım istiyorum. Biraz mantıklı düşünün lütfen.

Olabilir Tamam Anlıyorum'Da Forum'u Kirletmeye Hakkınız Yok
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
admin Haftada Bir Girer Onunda Gercek Hayati Var Mesaj Atib Ve Bekleyin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gerekli bilgilendirmeyi öm ile yaptım. Bu konudan devam edin. Konu başlığınızıda düzeltin.
Konuşmak ihtiyaç olabilir; ama susmak bir sanattır…

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kardeşim 2 gündür yardım bekliyorum bu forumda kaç admin varki ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
2 Tane Ancak Sadece Bi Admin Duzeltebilir admin Nickli Olan
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güncel

(22-12-2013 Saat: 20:51)Landgrav Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 2 Tane Ancak Sadece Bi Admin Duzeltebilir admin Nickli Olan

düzeeltsn hadi 2 gündür beklyom 3 hafta emek harcadım
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Vidinli.net Shopping Platform