Yasaklı Üye
Açıklama: Forum kurallarına uymayarak forumda huzursuzluk çıkarmış ve forumda davranışlarında sorun olan kişilerin kullandığı ranktır.Forumdan uzaklaştırılmıştır.
Yeni Üye
Açıklama: Foruma yeni kayıt olan üyelere verilen ranktır.
Gold Üye [Vip yani]
Açıklama: Foruma bağış yapan kişilere verilir veya forum yönetimi tarafından uygun görülen kişilere verilir.Hem gold hemde silver paylaşım kategorilerine erişim sağlayabilir.Özel ayrıcalıkları vardır.
Deneme Mod
Açıklama: Yetkili rütbesine ulaşmak için önce yönetim tarafından göz altına alınırsınız ve deneme aşamasına girersiniz eğer görevinize uygun olarak seçilirseniz bir üst rütbe olan yetkili rütbesine ulaşırsınız.
Grafiker
Açıklama: 2D ve 3D Grafikerlik işiyle uğraşan gruba verilen rütbedir , normal üyelikten hiçbir farkı yoktur.
Mod
Açıklama: Forumda kendini kanıtlamış kişilere verilir , forumda açılan yetkili alımlar sayesinde veya sizlere teklif gelerek uzmanlık alanınıza göre kategorinizde görev almaya başlarsınız.Yönetim ekibindedir.
Yönetici Co-Admin
Açıklama: Forumda yetkilileri yönetme yetkisine sahiptir ve tüm kategorilere erişimi vardır ve forum düzeninden sorumludur , kurucuya bağlıdır.Yönetim ekibindedir ve söz sahibidir.
Admin
Açıklama: Forumu kuran kişilere ve en üst seviyedeki forum ekibine verilen ranktır , bütün foruma hakimdir ve bütün şikayet ve önerilerinizi veya isteklerinizi ulaştırabileceğiniz kişilerdir.Forum yönetiminden sorumludurlar.Forum teknik işleri ile uğraşırlar.Yönetim ekibindedir ve söz sahibidir.
Furikan adminimizin Tanıtımı :
0 ve üstü mesaj : Yeni üye
10 ve üstü mesaj : Üye
20 ve üstü mesaj : Uzman üye
50 ve üstü mesaj : Prof. üye
100 ve üstü mesaj : Premium üye
200 ve üstü mesaj : Onursal üye
500 ve üstü mesaj : Gold üye
500 ve üstü mesaj + 25 karma sayısı + 10 referans sayısı : deneme mod
1000 ve üstü mesaj + 50 karma sayısı +15 referans sayısı : Moderetör
Rütbe Sistemimiz Bunlardır , Başvuru Yapmak İçin Buraya Tıklayınız
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz.
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz.
Hz.Mevlana
Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk
●Saint●