https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tikitak Şikayet ( Yeter Bıktım )
ARKADAŞLAR TİKİTAKTAN ŞİKAYETÇİYİM ÖNCEKİ KONUMDADA ŞİKAYETCİYDİM BOŞ YERE YEMİNLER ETMİŞTİ ALLAHI ORTAYA KATMIŞTI BEN YAPMADIM DİYEREK FAKAT FOS ÇIKMIŞTI CEZASINI BULMUSTU . BİLDİGİNİZ GİBİ FANATİK.10TL.NET KATEGORİLERİNİ SİLMİŞTİ.

BU ESKİ BİR OLAY BANI TEKRAR AÇILMIS SİMDİKİ HUSUSA GEÇELİM
ARKADAŞLAR BU TİKİTAK DENEN ADAM ŞİMDİDE Yeni Forumum Olan AxesForum.10TL.NET E GELEREK OnLine Adlı Adminimizin Kılığına Girerek Forumuma Geldi Ortaklık Talep Ediyor Ama Nedense Admin KPDE MSNLERİ Aynı Bi Capsle Devam Edelim

2Volc.png

OnLine Kılığına Bürünüp Attığı Özel Mesaj

iUMhX.png

İp Adreslerine Gelince Modemini Resetleyip Gelmiş İp Adresleri Başı Tutuyor Sonu Tutmuyor Bakın Şimdi OnLine İp Adresi

p2XEO.png

Şimdide Tikitakin Şu İP İNİ Bakalımm

p6X41.png

Arkadaşlar Bukadar Bilgi Yeter İnşallah Saten Önceki Olaylardan TikiTaki Herkes Biliyor Boş Yere Yeminlerinide DUYDUK

Bakalım Bu Konuda Neler Söylecek

Dipnot 1 : OnLine Adminimize Buradan Ö.M Attım Hadi Ortak Olalım Diye Oda Bana Böyle Mesajlar Atma Dedi ( Yani o Gerçek OnLine Değiş )

Dipnot 2 : Buna İnanmayan Yetkililer Öğeyi Denetle Photoshop Diyenler Gelsin Forumuma Kullanıcı Adı Şifre Veriyim Bide Onlar Baksın

Tikitak Cezanı Bulacaksın

Yetkilelerin Bakmasını Rica Ediyorumm.....
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
sizin aranızdaki mesele nedir niye tikitak sana bunları yapıyo ?
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz.

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
nebiliyim bende anlamıyorum kafasında sorunu var galiba.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Olayı İlk Başlatan Kim ?
PGM
Teşekkür verenler:
Adam senin yaptığını yapıyor ve sanada iyi oluyor sende benım kategorilerimi silmiştin + forumuma 100 lerce fake hesap açmısın.İyi oluyor sana millete yaptıklarını yavaş yavaş buluyorsun
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Kaç gündür görüyorum Tikitak,Sepulture,Harddrinker...Aranızdaki sorunları bir an önce çözün yoksa sonucuna katlanırsınız.Sürekli şikayet konusu açıyorsunuz üçünüzde.Bu forumun amacı destek vermek,sürekli şikayet ediyorsunuz bir birinizi.
Ve benim nickimle üye olup benim avatarımı kullanmış..Yaptığının hesabını ondan soracağım.Son kez söylüyorum bu aranızdaki sorunu ortadan kaldırın artık forumun huzurunu bozmaya başladınız.

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Ben DeatAngel Yani Sepulturadan İntikam Alıyorum Sonuç Ne Olursa Olsun Banlıcakmısınız Banlayın.Senle son 1 işim kaldı onuda halledım daha senın adını bılebengellıcem karışma bana
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Online sepeltura KaranLık teacher ve diğer hesapların multisi bak burda ;

http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=46330

Sen nasıl bırı olduğunu biliyon OnLiNe o adamdan herşeyini alacağıma yemin ettim ve elimden geleni yapacağım.O adam dolandırıcnın tekıdır yalancının en buygu ayrıca multididir.

http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=46295

ve daha fazlası bılıyorum her zaman yaptığı işi yapıcak ve İNKAR EDİCEK BEN BU SİTESİ SATIN ALDIM DİYR
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Sepultura Multi Bunuda Bilin
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(12-10-2013 Saat: 12:46)TikiTak Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sepultura Multi Bunuda Bilin

Ben bunu ilk demıstım kımse dinlemedi kardeşim hep diyorum bu adam Muharrem İŞMAN tanıyın artık şunu ya
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Tikitak diğer hesabının tam nicki nedir?

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Online ÖM attım ayrıca yorumda belirttim detaylı incelerse anlarsın Sepeltura kim.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Nerde Nickim Ne Genellikle RunSoldier Bu Nickim
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
yeter artık sizin şikayetlerinizden geçilmiyor forumun huzurunu da kaçırdınız.

sorunu çözmek istiyosanız düzgün bi dille msn yada ne biliyim facebook tan filan küfüretmeden sinirlenmeden sakince konuşup halledin.

yoksa da yetkililerle konuşup her 2 günde bir şikayet konusu açılıyor.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(12-10-2013 Saat: 12:37)TikiTak Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben DeatAngel Yani Sepulturadan İntikam Alıyorum Sonuç Ne Olursa Olsun Banlıcakmısınız Banlayın.Senle son 1 işim kaldı onuda halledım daha senın adını bılebengellıcem karışma bana
Diğer hesabın bu galiba.Banlı değil neden multi kullanıyorsun?
http://destek.10tl.net/member.php?action=profile&uid=6435

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
şimdi gördüm ne multisi hesabı yaw beni tr.mybbdepo.com ve mybb.biz de tanıyan tanıyor kardeşim angelofdeathla ilişkim bile yok

mod kp den bakın bi
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Sepultura daha önceden banlıydın sistemin geri yüklenmesiyle banın kalktı.Konuyu kitliyorum.Adminlerle görüşeceğim.

Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

WTSupport | Torrent - ZULA - The Forest Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping