11-10-2013 Saat: 08:26
arkadaşlar impossibledesign.10tl.net şikayet ediyorum footerden ismimi silmiş kendi adını yazmışfootere lütfen site kapatılsın
İmpossible design şikayet
|
11-10-2013 Saat: 08:26
arkadaşlar impossibledesign.10tl.net şikayet ediyorum footerden ismimi silmiş kendi adını yazmışfootere lütfen site kapatılsın
Ne Gerek Var Konuya ?? Söyleseydin "bana" Eklerdim. Temayı Ben Editlemedim/Yüklemedim.
11-10-2013 Saat: 08:42
11-10-2013 Saat: 10:45
(11-10-2013 Saat: 08:42)NEXT Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(11-10-2013 Saat: 08:30)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ne Gerek Var Konuya ?? Söyleseydin "bana" Eklerdim. Temayı Ben Editlemedim/Yüklemedim. Bana söyleseydin eklerdim diyor.Boşuna konu açmışsın diyor anlamadın mı.
11-10-2013 Saat: 11:59
Öncelikle melih yaptığın doğru değil. Sen bir görevlisin üye değil, eklemesini söylemen gerek ki ondan sonra konu açasın.
Terzi kendi söküğünü dikemezse başkasınınkini nasıl diksin?
11-10-2013 Saat: 12:07
söyleseydiniz düzeltirdik konuya gerek yok
11-10-2013 Saat: 13:18
konuya nasıl gerek yok ? böyle durumlarda konu açılır ve haklı da.
11-10-2013 Saat: 13:52
Daha eklenmemiş
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz. Hz.Mevlana
Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk
●Saint●
11-10-2013 Saat: 13:53
@Cagla;
Direk konu açması yanlış birşey,ö.m atarak düzeltmemizi istiyebilir bizde medenice düzeltiriz. böyle birşeye hiç gerek kalırmıydı sence?
11-10-2013 Saat: 13:59
Konu açıp açmamasına kimse engel olamaz arkadaşlar, Öneri & Şikayet bölümü böyle durumlar için. Sizlere illa ki ÖM ile ulaşın diye bir kural koyulmadı. Daha dikkat çekici olsun diye bu yolu seçmiş. Karışma hakkına sahip değilsiniz diye düşünüyorum..
11-10-2013 Saat: 14:05
(11-10-2013 Saat: 13:53)*AngelOfDeath* Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @Cagla; benim temam diyor ? kendi emek verip yaptığı temadan ismini silmişsiniz hala ''medenice'' düzeltiriz diyosunuz. sizin yaptığınız doğru bir şey mi ? hayır . bu arada hala değişmemiş.
11-10-2013 Saat: 14:08
Temayı Ben Eklemedim. NEXT Biraz Sakin Olursan Sevinirim. Temayı Evet Ben Eklemedim ancak Bunu Hemen Diğer Birinin Üstüne Yıkamam.
@Kyoya : Özel Mesaj İle Akşam yani Okuldan Sonra (5 gibi) Ben Gerekli Bilgileri Veririm Yetki falan Sen Düzeltirsin. Temanın Orjinali Nasıldı bilmiyorum. Daha Fazla Gerginlik Yaratacak Kelimeler Söylemesek İyi Olur.
11-10-2013 Saat: 14:12
@Cagla Avukatlık yapmana gerek yok birazdan düzelticem
11-10-2013 Saat: 15:10
İlla SİZE Ö.M Atmak zorunda deil kim yaptıysa büyük suc bence insannın emeğini çalıyorsunuz o görmeseydi ben yaptım diye geçincektiniz belkide ?
11-10-2013 Saat: 17:02
(11-10-2013 Saat: 15:10)SepuLtura Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İlla SİZE Ö.M Atmak zorunda deil kim yaptıysa büyük suc bence insannın emeğini çalıyorsunuz o görmeseydi ben yaptım diye geçincektiniz belkide ? Ben Kimseye Birşey Diyemem. Dediğim Gibi Temanın Orjinalini Bilmiyorum onu Oraya Öylesine/Süs Maksatlı Ekledi Diye Düşündüm ve Ellemedim. Ayrıca Ne Bu Şiddet Bu Celal ? Size Noluyor Anlamadım. Bu Sorun Tamam Destek Kullanıcılarına Açıldı da Konuyu Açandan Bile Böyle Tepki Gelmedi ? Tema Size mi Ait ? Çizimlerde Yardımda mı Bulundunuz ? Büyük Suç Ne Alaka ? Adam mı Kestik ? AngelOfDeath Adlı Kullanıcının Yaptığı Bir Hatayı Devlet Suçu Yaptınız ? Kimsenin Emeğinde Gözüm Yok SepuLtura. Eğerki Ben Onların Emeğini (Ç)alacak olsaydım kemik344'e yada kyoya'ya bana çizimi öğret demezdim yada Hüsamettin'e gidipte bana tema kodla demezdim. Dediğim Gibi Şimdiye Kadar Hiç Kimsenin Emeğini Ben Yaptım Diye Göstermedim,Göstermeye Niyetim Yok. *Bana Özel Mesaj Atmak Zorunda Diye Kural Yok. Sitenin İlk Üyesine Bakarsanız Be Olduğumu, Siteyi Benim Kurduğumu Anlarsınız.
angelofdetah
hüsamettin zaten sizin orda konu açmıştı nası konu açmama gerek var ilk önce hüsamettin sizin orda konu acıyor sonra konu açmama ne gerek var zaten orda tema yapımcısı kyoya yazıyo orayı niye kaldırıpta impossibledesign yazıyosun onu anlamış değilim. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|