Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hadi Beyler...
Arkadaşlar forumuma konu açmama yardımcı olacak birisini arıyorum...Yardım etmek isteyen ÖM atsın bana...Tek başıma paylaşım yapamıyorum...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hadi yahu kimse yardım etmicekse kapatıcam. o kadar .tk uzantı aldık :S
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Neden kapatıyorsun?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eğer foruma baktıysan genel bir forum tek başıma ilgilenmek zor olur :S bi yardımcı olmadıktan sonra.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ben olabilirim ama sen bilirsin
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Aslında "Genel Forum" değil. Oyun ağırlıklı olarak var. Diğer bölümler de var ama kendine yol çizmelisin. Zaten oyunlarla ilgili çok forum var ve bunların önüne geçmek çok zor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-12-2011 Saat: 02:15)Teknolojik Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Aslında "Genel Forum" değil. Oyun ağırlıklı olarak var. Diğer bölümler de var ama kendine yol çizmelisin. Zaten oyunlarla ilgili çok forum var ve bunların önüne geçmek çok zor.

:D hep aynı şeyle karşılaşıyorum ama nasıl birşey açarım bilemiiyorum :S
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
güncel++++
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-12-2011 Saat: 02:19)SmeaqoL Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(30-12-2011 Saat: 02:15)Teknolojik Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Aslında "Genel Forum" değil. Oyun ağırlıklı olarak var. Diğer bölümler de var ama kendine yol çizmelisin. Zaten oyunlarla ilgili çok forum var ve bunların önüne geçmek çok zor.

:D hep aynı şeyle karşılaşıyorum ama nasıl birşey açarım bilemiiyorum :S

Ne gibi aynı şeyler? Sevdiğin bir bölüm veya yeteneklerin yok mu?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yetenek grafik işte onunla ilgili nasıl birşey açabilirim ki zaten daha prof. değilim :S ):
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-12-2011 Saat: 22:03)SmeaqoL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yetenek grafik işte onunla ilgili nasıl birşey açabilirim ki zaten daha prof. değilim :S ):

Eğer, grafiker olacaksan sade veya basit tasarımlarla (rütbe, logo banner vs.) uğraşma.

Şöyle düşün;
Mesela; senin bir şirketin var. Sen de grafik uzmanısın ve bu da senin mesleğin. Müşterilerin var, sipariş geliyor ve bunun sonucunda bayağı bir para kazanıyorsun. Müşteri diyor ki; "Bana benim holdingin logosu yapar mısınız?" Sen de diyorsun ki;" Evet, yaparım vs."

Bu gibi olmak istiyorsan yapabilirsin. Hayatta hiç bir şey başarılamamış değildir. Azim gösterirsen başarıyı yakalarsın. Daima ileriye dönük bir gelecek ve yaşam için çaba göstermelisin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-12-2011 Saat: 22:24)Teknolojik Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(30-12-2011 Saat: 22:03)SmeaqoL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yetenek grafik işte onunla ilgili nasıl birşey açabilirim ki zaten daha prof. değilim :S ):

Eğer, grafiker olacaksan sade veya basit tasarımlarla (rütbe, logo banner vs.) uğraşma.

Şöyle düşün;
Mesela; senin bir şirketin var. Sen de grafik uzmanısın ve bu da senin mesleğin. Müşterilerin var, sipariş geliyor ve bunun sonucunda bayağı bir para kazanıyorsun. Müşteri diyor ki; "Bana benim holdingin logosu yapar mısınız?" Sen de diyorsun ki;" Evet, yaparım vs."

Bu gibi olmak istiyorsan yapabilirsin. Hayatta hiç bir şey başarılamamış değildir. Azim gösterirsen başarıyı yakalarsın. Daima ileriye dönük bir gelecek ve yaşam için çaba göstermelisin.

:D Acayip gaz verdin :D yarın açıyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hayır, aksine fikir verdim. Sadece öneri sundum. Bunu uygulayıp uygulamamak sana ve senin fikrinde olanlara kalmış bir şey.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tamam teşekkür ederim :) şimdi açtım bile yarın .tk uzantısı da alırım inş. sizinde desteğinizle iyi bi yerlere çekerim forumumu :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping