Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bölüm Sorumluları Alınacaktır.
Exclamation 
Merhabalar. Genel bir forum için bölüm sorumlularına ihtiyaç var. Lütfen en "Profesyonel" şekilde yaptığınız ve eğitim görmekten, destek vermekten hoşlandığınız bölümü seçin. Sizden isteğim sadece günde en az 1 konu paylaşmanız. Alıntı olabilir yalnız size de ait olursa sevinirim. Şuan hiç ekip yok sitede. Başvuran kişilere şimdiden yetki vericem. Unutmayın bu ilk yetki Bölüm sorumlusu olarak başlayacaktır. Tabiki de destekleriniz ve emekleriniz iyi derecede olursa yüksek rütbelere erişebileceksiniz. Günde en az 1 konu çok bir şey değil. Az olsun ama güncel olsun. Yok işim var bir yere gidiyorum vb. Benim de işlerim var. Ama o işlerin arasında projelerim de var.

Bütün bölümlere şuan 1 adet bölüm sorumlusu alınacak.

Site Adresi: TelliTurnam

NOT: İstediğiniz kadar bölüm seçebilirsiniz ama sizlere tavsiyem en iyi şekilde baş edebileceğiniz bölümleri almanız. 1 bölüm alın ama o bölümün size ait olduğunu benimseyin ve güncel tutun. Tabi ben yaparım diyorsanız daha fazla ya da kategori şeklinde sorumluluk alabilirsiniz.

Unutmayın her gün en az 1 konu. Lütfen gerçekten bu projede destek vericekler gelsinler. Telefonlar, tabletler varken günde en az 1 konu paylaşmak zor değil.
Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."

oyPjvR.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Adminim üye olurken
PHP Kod:
The security question is required to complete the registration
şu hatayı veriyor ? 5 defa denedim aynı hata..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-09-2013 Saat: 15:04)NEXT Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Adminim üye olurken
PHP Kod:
The security question is required to complete the registration
şu hatayı veriyor ? 5 defa denedim aynı hata..

Hata düzeltildi. Bildiri için teşekkürler.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."

oyPjvR.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Var mı bana destek vermek isteyen arkadaşlar ?

oyPjvR.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Basarilar Adminim..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App