Arkadaşlar http://satistayiz.10tl.net/ Forumumuza
Süper Moderatör Aranıyor.. - Süper Moderatör Olmak İçin 18 Konu Açmış , 12 Mesaj Yazmış Olmalısınız.
Moderatör Aranıyor.. - Moderatör Olmak İçin 10 Konu Açmış Olmalısınız.
Grafiker Aranıyor.. - Grafiker Olmak İçin Photoshop Bölümünde İmza Avatar Gibi Paylaşımlarda Bulunması Gerekir..[10 tane]
V.İ.P Üye Aranıyor.. - Vip Üye Olmak İçin El Emeği İle 20 Konu Açmış Olmalısınız.
Denetmen Aranıyor.. - Denetmen Olmak İçin 20 Konu Açmış , 18 Mesaj Yazmış Olmalısınız.
Co Admin Aranıyor.. - Co Admin Olmak İçin 25 Konu Açmış , 18 Mesaj Yazmış Olmalısınız.
BUNLARI YAPTIKTAN SONRA BAŞVURULARINIZI BU KONUYA YAPINIZ > TIKLA
2-Noktalama işaretleri
3-Türkçeye uygunluk
4-Argo , küfür vs. kullanılmaması !!!
5-Üyelerin Açtığı Konulara Cevap Yazmaları [TEŞEKKÜRLER,GÜZEL PAYLAŞIM GİBİ...]
6-Konular Yanlış Kategori'de Açılmış İse Veya Başlık Büyük Harflerle Yazılmış İse Üyeyi Uyarmalıdır..
7-5 Etnik köken savunmacılığı , parti değerlendirme vs. yasak !!!(Siyasi Kategori Dışında)
8-Yardım İsteyen Herhangi Bir Üye'ye Yardım Etmelidirler...
9-Görevlilerin Bu Forumdan Başka HerHangi Bir Forumla İlgilenmesi Kesinlikle Yasaktır...
Üyelerimiz 404 konuda toplam 1,279 mesaj yollamışlar.
Şu anda 113 tane üyemiz var.
En son üyemiz ^^Şahin aramıza hoşgeldin.
Süper Moderatör Aranıyor.. - Süper Moderatör Olmak İçin 18 Konu Açmış , 12 Mesaj Yazmış Olmalısınız.
Moderatör Aranıyor.. - Moderatör Olmak İçin 10 Konu Açmış Olmalısınız.
Grafiker Aranıyor.. - Grafiker Olmak İçin Photoshop Bölümünde İmza Avatar Gibi Paylaşımlarda Bulunması Gerekir..[10 tane]
V.İ.P Üye Aranıyor.. - Vip Üye Olmak İçin El Emeği İle 20 Konu Açmış Olmalısınız.
Denetmen Aranıyor.. - Denetmen Olmak İçin 20 Konu Açmış , 18 Mesaj Yazmış Olmalısınız.
Co Admin Aranıyor.. - Co Admin Olmak İçin 25 Konu Açmış , 18 Mesaj Yazmış Olmalısınız.
BUNLARI YAPTIKTAN SONRA BAŞVURULARINIZI BU KONUYA YAPINIZ > TIKLA
Görevlilerin Uyacağı Kurallar
1-Yazım doğrulu2-Noktalama işaretleri
3-Türkçeye uygunluk
4-Argo , küfür vs. kullanılmaması !!!
5-Üyelerin Açtığı Konulara Cevap Yazmaları [TEŞEKKÜRLER,GÜZEL PAYLAŞIM GİBİ...]
6-Konular Yanlış Kategori'de Açılmış İse Veya Başlık Büyük Harflerle Yazılmış İse Üyeyi Uyarmalıdır..
7-5 Etnik köken savunmacılığı , parti değerlendirme vs. yasak !!!(Siyasi Kategori Dışında)
8-Yardım İsteyen Herhangi Bir Üye'ye Yardım Etmelidirler...
9-Görevlilerin Bu Forumdan Başka HerHangi Bir Forumla İlgilenmesi Kesinlikle Yasaktır...
Üyelerimiz 404 konuda toplam 1,279 mesaj yollamışlar.
Şu anda 113 tane üyemiz var.
En son üyemiz ^^Şahin aramıza hoşgeldin.