Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Neon Blazer Bölümşefi Başvurusu..
Ad & Soyad : Yıldıray Bilgin
Okul: -
Varsa twitter ve facebook profilleriniz: -
html bilgisi: Yüksek
css bilgisi: Yüksek
php programlama bilgisi: yok.
diğer bilgileriniz: Tasarım & Ve kodlama uzmanlık alanımdır(Sizin Kadar Olmasa da)
Daha önce Yetkili Olduğunuz Siteler : Süperforumtr kapanana kadar orada grafikerlik yaptım.
Daha önce yaptığınız Tasarımlarınız/Programlarınız/siteleriniz : -
Şuanki rep puanınız: 123
konu sayısı: 91 Civarında
Önemli Olan 1 konu linkiniz:
http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=34195 // Blazer Postbit V1
Geliştirdiğiniz elektronik devre ya da makine (veya tasarımı), patent v.b. var mı?: -
Kendinizi yenilikçi olarak niteliyor musunuz? nasıl?: Evet.
Kendinizi birkaç kelime ile anlatmak isterseniz: Yenilikçi Biriyim. Yardım etmeyi severim. :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Herşeyinle Uygunsun Kardeşim.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sağol :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
görevimiz
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
başarılar kardeşim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
CSS bilgim 100/95 demişsin, ama V1 temana bir bakıyorumda 100/10 luk bile bir bilgin yok. Php 100/95 demişsin, söyle bakalım kaç tane script yazdın? Veya editledin? Bol keseden sallamak tabiri, bu konuya cuk oturuyor..

Ayrıca, bir form'u doldurmaya bile üşenen birinden yetkili olacağını hiç sanmıyorum.. Yaşınında 24 olduğuna inanmıyorum, başarılar..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
her konuya guzel yazıyorsun yetkin alınması normal
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Başarılarda Siz Zaten Bölümşefi Değilmiydiniz ?
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-08-2013 Saat: 16:22)Furlong Nickli Kullanıcıdan Alıntı: CSS bilgim 100/95 demişsin, ama V1 temana bir bakıyorumda 100/10 luk bile bir bilgin yok. Php 100/95 demişsin, söyle bakalım kaç tane script yazdın? Veya editledin? Bol keseden sallamak tabiri, bu konuya cuk oturuyor..

Ayrıca, bir form'u doldurmaya bile üşenen birinden yetkili olacağını hiç sanmıyorum.. Yaşınında 24 olduğuna inanmıyorum, başarılar..

Temaya Baksaydın 5 Ay Once Zaten Gosterimdeydi. Ondan Sonra Bir Degisim Yapılmadı + Tek Telefondan Destek Veren Benim Galiba Kullandıgım Temaya Bakarsanız Anlarsınız. Yorumunuz Için Çok Teşekkür Ederim.

(06-08-2013 Saat: 16:22)Ripbyrustavi02 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: her konuya guzel yazıyorsun yetkin alınması normal

Teşekkurler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-08-2013 Saat: 03:03)Neon Blazer Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(06-08-2013 Saat: 16:22)Furlong Nickli Kullanıcıdan Alıntı: CSS bilgim 100/95 demişsin, ama V1 temana bir bakıyorumda 100/10 luk bile bir bilgin yok. Php 100/95 demişsin, söyle bakalım kaç tane script yazdın? Veya editledin? Bol keseden sallamak tabiri, bu konuya cuk oturuyor..

Temaya Baksaydın 5 Ay Once Zaten Gosterimdeydi. Ondan Sonra Bir Degisim Yapılmadı + Tek Telefondan Destek Veren Benim Galiba Kullandıgım Temaya Bakarsanız Anlarsınız. Yorumunuz Için Çok Teşekkür Ederim.

(06-08-2013 Saat: 16:22)Ripbyrustavi02 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: her konuya guzel yazıyorsun yetkin alınması normal

Teşekkurler.

Ben senin gibi 10 larcasına rastladım bu forumda, temayı 4 - 5 ay önce yapmışım dedin, benim önüme çıkar bakalım bir CSS şaheseri inanayım. Php olayına girmemişsin bile, bu konuda tek bir bilgin bile olmadığını ikimizde biliyoruz. Tek telefonla destek veren benim demişsin, ona da cevabım var; ben kısa değilde detaylı yardımı severim, olacaksa tam olsun kişiliği vardır bende, yardım etmiş gibi görünmek için yardım etmeyi sevmem.. Hatırlatayım, önceden seni sınırsız banlayanda bendim, haşa yanlış anlama, seni kışkırtmak değil amacım. Ama bu konularda yalan söyleyipte ben ve benim gibilerin emeğini gömenlerden nefret ederim bilesin..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bakıyorumda galiba sen sadece yetki alma çabasındasın yardım etme çabasında değilsin, hangi yetkiyi almaya dahi hiç bir fikrin yok

http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=38152
http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=41785
http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=42597

Üç tane ayrı başvuru ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güncel.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Günceldir :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güncellenmektedir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar inşallah olursun ama biraz fazla abartmamış mısın? Script, Tasarımların vs. var mı? Ben bu forumda bi Einstein'in, OnLiNe ve TaaRRuz'un script yaptığını gördüm.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ama script yazmayanların çoğu yetkili oldu.

Güncel.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güncel..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar dostum inşallah olursun.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler: