https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lütfen Konularımı Yükleyin Lütfen
Arkadaşlar ben birine adminlik verdim vermez olaydım bir yetkısını almyı unuttum tum konularım silinmiş çok üzüldüm çok emeğim var.Adminlere öm yolladım mail attım bana dönen biri yok.Lütfen beni yonlendırın sinirden delircem kaç gundur okadar emegım var lütfen.2500 kusur konum 4500 kusur mesaj var.Nolur yardımcı olun bana.

www.forumgm.10tl.net

Tam herşeyi yoluna oturttum böyle oldu:(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kardeş bak şimdi uzun zamandır eğer yüklenmediyse dahada yüklenmez bekleme bence biraz sakin ol şimdi dersin nasıl sakin olayım falan anladım derdini ama giden gelmez fazla ümitlenme :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
3 gündür bekliyorum kardeşim.Böyle iş mi olur ya bir hata yaptık diye boşunamı gitcek gunlerce emeğim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Herkez hata yapar hatta bende kendimi ilk başlarda adminlikten atmıştım :) forum gitmişti o yüzden Allah'tan ümit kesilmez :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkürler kardeşim.Bekliyorum inşallah yüklerler.Yüklemezlerse çok üzülürüm.Herkes beklior ne zaman yuklencek dıye :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben olsam sil baştan tekrar başlarım çünkü artık adminlerimiz çok ilgilenemiyo mesajlarla hatta kurallar bölümündede yazıyo adminler her konuya bakamaya bilir diye :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Birdaha baştan asla başlamam.

Çünki çok ugrasmıstım.Birdaha baştan başlamak çok zor olur.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Isterseniz Benim Forumumda Yetkili Olabilirsiniz. Om Atın.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben konularım için uzuluyorum emegım için sen kalkmıs forumuma gel diyosun
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

YILLARIN FORUMU / Forumcu.10TL.NeT -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform