Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
10TL.NET Bilgi Yarışması.. -2-
Merhaba arkadaşlar,

Önceki yarışmamızda ödülleri dağıtamamıştım, hepsinden tek tek özür diliyorum. Bazı zaman unuttum, bazı zaman rep sayım doldu vs. vs. zaten ödüller çok uçuktu, 1 ayda bitmezdi. Artık böyle olmayacak. "Not: Full yapanlara ödülleri verildi."

Her neyse yarışmaya geçelim,

Yarışmada bizim size verdiğimiz forumdakileri doldurup bize yolluyorsunuz, bende bu forumları kontrol edip sizin puanlamanız gerçekleştiriyorum. Bu soruların hepsinin cevabı bende mevcut.

Yarışmanın ödülleri,

Full yapanlar ödül alabilecektir sadece, zaten az soru bulunmakta..

Ödül: 7 Rep, olacaktır.

Lütfen ipuçlarını okuyun, hepsini ben koydum. Başarılar dilerim..

Site,

Yarışma Sonlandığı İçin Kaldırılmıştır.

Yöneticiler kendi isimlerini yazamaz..

En sevilen yöneticiye ödül yok, sadece ismi büyük harfle yazılacaktır konun altına. Umarım bu o kişiyi tatmin eder. :D

---------------------------------------------
-------------
Not:
Çoğu arkadaş Newpoints konusunda şüpheli galiba, ona bir açıklık kavuşturalım;

Zamanında çok yardım isteği geliyordu bu konu hakkında, insanlar üst üste eklentiyi aktif ettiği için Newpoints 1 değil, 2 kere çıkıyordu. Ve onu yeniden tekil yani ilk haline, bir tane olan haline getirmeyi sordum..

Katılan isimler,

TheDangerous Kazanmıştır.(Ödül Verildi..)
Kyoya Kazanmıştır.(Ödül Verildi.)
Ripbyrustavi02 Kazanmıştır. (Ödül Verildi.) (Kendisi çok temiz ve genel bir anlatım yapmış, ayrıca teşekkür ediyorum.)
Neon Blazer Kazanmıştır.(Ödül Verildi.) (Kendisi çok temiz ve genel bir anlatım yapmış, ayrıca teşekkür ediyorum.)
Novruz Kazanamamıştır. (Konuda belirtiğim halde neden yönetici kısmına "admin" yazdınız?)
Edward Kazanmıştır.(Ödül Verildi.) (İlk soru çok genel olmuş, ama hiç değilse gidişhatı doğruydu, bunu belirtmek istedim. Tebrikler.)

Yönetici oylaması,

TaaRRuz - 2
Furkomm - 2
Kyoya - 1

Bir kaç kişinin oyları geçersiz kılınmıştır, oylamada kesinlikle bi hile yoktur. Gözden kaçma olmaması için son gün bir daha hesaplayacağım..

Yarışma serisi bana aittir, devamı da bana ait olacaktır..

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
hemen katılıyorum :D
PGM
Teşekkür verenler:
Bekliyor olacağım. :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
gönderdim :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
gönderdim şimdiden heyecanlıyım :D
PGM
Teşekkür verenler:
newpoints açıklamasını görmemişim bende bu ne diye soruyodum kendi kendime . tekrar mı göndermem gerekiyor hepsini ?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
gönderdim gönderdikten sonra beyaz ekran oldu gönderildimi demek bu ?
PGM
Teşekkür verenler:
(28-07-2013 Saat: 04:20)Ripbyrustavi02 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: gönderdim gönderdikten sonra beyaz ekran oldu gönderildimi demek bu ?

thank you diye yazı gelmesi lazım :D
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Evet, thankyou gibi bir ekran lazım, Email'i doğru girin. Cevaplar açıklandı, Dangerius sadece o kısmın yollarsan kabul edebilirim, diğerlerine "##" yaz geç..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(28-07-2013 Saat: 04:23)Furkomm Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Evet, thankyou gibi bir ekran lazım, Email'i doğru girin. Cevaplar açıklandı, Dangerius sadece o kısmın yollarsan kabul edebilirim, diğerlerine "##" yaz geç..

tamam yolladım
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(28-07-2013 Saat: 04:25)TheDangerous Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(28-07-2013 Saat: 04:23)Furkomm Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Evet, thankyou gibi bir ekran lazım, Email'i doğru girin. Cevaplar açıklandı, Dangerius sadece o kısmın yollarsan kabul edebilirim, diğerlerine "##" yaz geç..

tamam yolladım

Cevabın gelmedi, E-mail'e de "##" yazmadın umarım? :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(28-07-2013 Saat: 04:27)Furkomm Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(28-07-2013 Saat: 04:25)TheDangerous Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

tamam yolladım

Cevabın gelmedi, E-mail'e de "##" yazmadın umarım? :)

yo yo gelir şimdi :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Geldi, :) evet arkadaşlar, yarışmaya katılmaktan korkmayın. Cevaplarınızı benden başka kimse görmüyor, hiç değilse kendinizi sınarsınız. :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
kazanmışım :D mutlu oldum şimdi :D
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Evet, soruları basit tuttum, hiç değilse bilmiyorum hissi ile insanları bu sistemden soğutmayalım. :) Hemde kazanç sevincini yaşasın, ödülünü alsın, kendini göstersin. Yarışmanın amacı bu zaten, :) kendime bir katkısı da yok, zaten olamazda. :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

bende thank you demedi tekrarmı dolduriyim ?
PGM
Teşekkür verenler:
(28-07-2013 Saat: 04:34)Ripbyrustavi02 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Tarayıcınız CHROME, olsun. Belki de bundan kaynaklanıyor..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(28-07-2013 Saat: 04:35)Furkomm Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

furkomm olmuyor chorome kullandığım halde internet explorer ile deneyeceğim
PGM
Teşekkür verenler:
Formum Ulastı Mı ?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(28-07-2013 Saat: 04:45)Ripbyrustavi02 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(28-07-2013 Saat: 04:35)Furkomm Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

furkomm olmuyor chorome kullandığım halde internet explorer ile deneyeceğim

Zaten ÖM ile yolladınız, sorun değil. Onu inceleyeceğim.

(28-07-2013 Saat: 05:32)Neon Blazer Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Formum Ulastı Mı ?

Zaten ÖM ile yolladınız, sorun değil. Onu inceleyeceğim.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping