Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Yardim Talebi] Sitede Birşey çıktı acill bakmanız lazım
Exclamation 
Arkadaşlar foruma girdiğimde I'm sorry, but you can't use this board until the administrator fixes the problem yazıyor ama yien foruma giriyor.

o yazı neden çıkmış olabilir? Nedeni nedir? En son darkendlessi admin yaptım :D
Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."

oyPjvR.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sitene girebiliyorum. Hiçbir sorun yok siten'de ama şu şarkı işi bozuyor. Forum'da hiç şarkı mı olur? :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
indirr.10tl.net'i diyoerum onda hiç müzik yokki :D

Hesabıma bile giremiyorum sitede :(
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."

oyPjvR.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Admin panelinde> Yapılandırma > Forum Çevrimiçi / Çevrimdışı ayarından Hayır 'ı seçin ve kaydedin.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
O forum açık - kapalı şeyi değil miydi AloneBoss. Ve geçmiş olsun :/ apaciking
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bende "Forum Çevrimiçi / Çevrimdışı" yazıyor. Apacikinq, sen admin paneline giremiyo musun ?
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Forumu ben o sorun olduktan sonra kapattım. Şimdi hiçten olmuo Hesabıma girmeye çalşıom Warnıng filen yazıyor.

oyPjvR.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Admin KP>>>Yapılandırmalar>>>Pluginler>>>MyPro(devamını unuttum)>>>Kapat.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Lolforum Bilgi,Oyun,Torrent,Eglence Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping