Konuyu Oyla:
  • Toplam: 3 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yeni Üye olanlara Özel Avatar koyma
Yeni üye olanların hepsinin aynı avatar resminde olmasını istioyrum. oluyo ama o avatarı istemiyorum nasıl resmi değiştirebilirim ?
Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."

oyPjvR.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Basit.Ben sitede yardımcı olurum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Seni Admin yaptım sitemde yap artık Fare resmi koy :D
Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."

oyPjvR.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
arkadaşım burada yardım edermisiniz ? belki bende merak ediyorum belki başkası merak ediyor. illa MSN olcak illa Face olcak ekliceniz EKLEE diye bağırandan zaten ne isteğim var ne bişeyim.!
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
AdminKP > Yapılandırma > Orada "Default" diye birşey olması lazım oradan ayarlayın.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

default profile pluginlerde aktiflestirin...
Sonra:

Admin Kp >Yapılandırma > Default Profile

Avatar olan yerdeki img linki sil upload ettiğin resim kodunu yapıstır kaydet...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-11-2011 Saat: 21:21)Rüzgar Nickli Kullanıcıdan Alıntı: default profile pluginlerde aktiflestirin...
Sonra:

Avatar olan yerdeki img linki sil upload ettiğin resim kodunu yapıstır kaydet...

Default Profile die bişi yok :S gardaş
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-12-2011 Saat: 18:59)ByReis Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(30-11-2011 Saat: 21:21)Rüzgar Nickli Kullanıcıdan Alıntı: default profile pluginlerde aktiflestirin...
Sonra:

Default Profile (2.0) 16.sırada iyi bakın var.dikkatinizden kaçmiş..

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-12-2011 Saat: 18:59)ByReis Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
Sonra:

Forum kurallarını oku istersen belki bir şey vardır diye.

Türkçeyi doğru kullanın bir kerede. Bu size sözel uyarımdır.

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping