https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SerDar Şikayet !
Kardeşlerim veya forum içerisindeki admin özel mesaj hakkında bir çözüm bulmanı istiyorum Serdar Adlı kişi ilk önce ben seni tanıyorum diye mesaj atıyorum sonra şaka yapıp kendimi tanıtmak istyorum ondan sonra bana annemin bile demediği saygılı ol lafını söylüyor ben bunu şikayet için iyi bir neden olduğunu düşünüyorum ! Gereği yapılsın veya Serdar Atılsın bu sadece birkere olmuyor eskidende yazıyordu..

AZ ÖNCEKİ mesajı !
leoan demiş ki:
SeRDaR demiş ki:Senin adın soyadın neydi tanıyodum seni heralde ya ?

Okan Can Göek Adım Asıl Adım yiğitcan Akkaya Facede Eklisin hatta kankayız senin kafa bakkaldamı ? ben seni tanımıyorum + Biraz saygılı ol.

ÖNCEDEN GÖNDERDİĞİ HATIRLAMAYABİLİR !:
leoan demiş ki:
SeRDaR demiş ki:sen neden facede eklisin kimsin sen ?

oğlum kankayızya unuttunmu ? banane çabuk sil kötü olur.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Attığınız mesajları resim halinde gönderin.Saygılı ol demekle neden şikayet ettiniz ki.

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-06-2013 Saat: 14:32)leoan Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kardeşlerim veya forum içerisindeki admin özel mesaj hakkında bir çözüm bulmanı istiyorum Serdar Adlı kişi ilk önce ben seni tanıyorum diye mesaj atıyorum sonra şaka yapıp kendimi tanıtmak istyorum ondan sonra bana annemin bile demediği saygılı ol lafını söylüyor ben bunu şikayet için iyi bir neden olduğunu düşünüyorum ! Gereği yapılsın veya Serdar Atılsın bu sadece birkere olmuyor eskidende yazıyordu..

Ne yani Şimdi Saygılı Ol dediği için Bir Grafiker mi atılacak ?
Bence Biraz Düşünün ;)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-06-2013 Saat: 14:35)Samet™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(02-06-2013 Saat: 14:32)leoan Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kardeşlerim veya forum içerisindeki admin özel mesaj hakkında bir çözüm bulmanı istiyorum Serdar Adlı kişi ilk önce ben seni tanıyorum diye mesaj atıyorum sonra şaka yapıp kendimi tanıtmak istyorum ondan sonra bana annemin bile demediği saygılı ol lafını söylüyor ben bunu şikayet için iyi bir neden olduğunu düşünüyorum ! Gereği yapılsın veya Serdar Atılsın bu sadece birkere olmuyor eskidende yazıyordu..

Ne yani Şimdi Saygılı Ol dediği için Bir Grafiker mi atılacak ?
Bence Biraz Düşünün ;)

Kardeşim Ona Bakarsan herkes bu forumda grafiker ve benim okadar çalışmam var ve birçok haksızlığa uğradım tm konulara baktan araştırabilirsin ve yaşadığım olayların kimliğini çıkarabilirsin ..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sen grafiker olamadın diye şikayet edemezsin.O mesajlarda hiç bir kötü niyet yok.Eğer argo bir kelime veya tehdit etme olsaydı o zaman gereken yapılırdı.

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben hiç bir şey anlamadım valla.Çok karışık anlatmışsın.Bir SS falan atın.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping