https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
EverPlay.10tl.net Şikayet
İlk Önce Resimi Vereyim :

nctpu.jpg

Şimdi kendime göre şikayet sebebim :

1 - Forumda Açtıgı Konu " Yardım istek " , Ama bu arkadaş istediği yardımı belirtmiş ve sonrasında sitesini vermiş . Sitesini vermesi sıkıntı değil . Onun altına ;

Pes 2009'Dan 2013'E Kadar Yama
Fifa Bölümüde Acacağız 2009'Dan 2013'E Kadar Yama
İstek Bölümü
Geyik Eğlence
Tek Link Oyun Bölümü
Canlı LİG TV Yayını
Canlı Spor Haberlerinden Gelişmeler.
HEPSİ VE DAHA FAZLASI YAKINDA http://pesturkeys.10tl.net/ !'De . Simdiden Yerinizi Alın Başvurun.!

PAYLASIMCI ÜYE LERİ VİP ÜYE YAPACAĞIM PES FİFA DAN ANLAYAN GELSİN PAYLASIM YAPCAK ÜYE RÜTBELENDİRİLİR.

2 - Buda yetmiyormuş gibi kendinden üstün , yetkili bir arkadaşımıza hakarette bulunuyor . Terbiyesizlik yapıyor .

" KARDESİM NE REKLAMI YA NE SAÇMALIYORSUN ORDA BU ARADA SİTEM DEMİSİM SANKİ 10TL.NET DISI SAF SAF KONUSMAYIN HER OTA CEZA VERİRSEN VAY HALLİMİZE. "

Şimdi gelelim bana söyleniceklere .
Arkadaşlar bana neden sen karışıyorsun , seninle ne alakası var falan demeyin . Afedersiniz ama kuyruk acım yok , Bu forumdaki birbirine laf atanları uyarmak , birdaha olmaması için şikayet etmek bizim görevimiz . Herkes benim arkadaşım...
Onun için " sanane " gibisinden yorumlar atmayın .

Cezalandırılmasını istiyorum .
%10 Verildi fakat yetecegine inanmıyorum . O arkadaş'ı daha yetkili birilerinin uyarmasını istiyorum. iyi forumlar
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(23-05-2013 Saat: 18:23)Rookie` Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
İlk Önce Resimi Vereyim :

nctpu.jpg

Şimdi kendime göre şikayet sebebim :

1 - Forumda Açtıgı Konu " Yardım istek " , Ama bu arkadaş istediği yardımı belirtmiş ve sonrasında sitesini vermiş . Sitesini vermesi sıkıntı değil . Onun altına ;

Pes 2009'Dan 2013'E Kadar Yama
Fifa Bölümüde Acacağız 2009'Dan 2013'E Kadar Yama
İstek Bölümü
Geyik Eğlence
Tek Link Oyun Bölümü
Canlı LİG TV Yayını
Canlı Spor Haberlerinden Gelişmeler.
HEPSİ VE DAHA FAZLASI YAKINDA http://pesturkeys.10tl.net/ !'De . Simdiden Yerinizi Alın Başvurun.!

PAYLASIMCI ÜYE LERİ VİP ÜYE YAPACAĞIM PES FİFA DAN ANLAYAN GELSİN PAYLASIM YAPCAK ÜYE RÜTBELENDİRİLİR.

2 - Buda yetmiyormuş gibi kendinden üstün , yetkili bir arkadaşımıza hakarette bulunuyor . Terbiyesizlik yapıyor .

" KARDESİM NE REKLAMI YA NE SAÇMALIYORSUN ORDA BU ARADA SİTEM DEMİSİM SANKİ 10TL.NET DISI SAF SAF KONUSMAYIN HER OTA CEZA VERİRSEN VAY HALLİMİZE. "

Şimdi gelelim bana söyleniceklere .
Arkadaşlar bana neden sen karışıyorsun , seninle ne alakası var falan demeyin . Afedersiniz ama kuyruk acım yok , Bu forumdaki birbirine laf atanları uyarmak , birdaha olmaması için şikayet etmek bizim görevimiz . Herkes benim arkadaşım...
Onun için " sanane " gibisinden yorumlar atmayın .

Cezalandırılmasını istiyorum .
%10 Verildi fakat yetecegine inanmıyorum . O arkadaş'ı daha yetkili birilerinin uyarmasını istiyorum. iyi forumlar

benle sorunuz ne dostum senin karısamasın biz hallediyoruz aramızda olayı sen ne alakası yoluna git .
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Konuda belirttiğim gibi kardeşim bak " bana terbiyesizlik yapma " ben senin gibileriyle takılamam zaten . Konunun sadece Borayla , benimle alakası yok . Birbirimize laf ettiysek hepimiz kardeşiz . O laf hepimize gidecek , hepimizin alakası olacak o konuyla .Artist gibi konuşmana gerek yok .Ben hakkımı savunuyorum . Yoluna gitmesi gerekeni sen belirleyemessin . Yöneticiler var burada.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(23-05-2013 Saat: 18:32)Rookie` Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Konuda belirttiğim gibi kardeşim bak " bana terbiyesizlik yapma " ben senin gibileriyle takılamam zaten . Konunun sadece Borayla , benimle alakası yok . Birbirimize laf ettiysek hepimiz kardeşiz . O laf hepimize gidecek , hepimizin alakası olacak o konuyla .Artist gibi konuşmana gerek yok .Ben hakkımı savunuyorum . Yoluna gitmesi gerekeni sen belirleyemessin . Yöneticiler var burada.

birşey sormak istiyorum o SS yi nerden buldun ?

bu konuda Rokiee sonuna kadar HAKLI Adam butun konularına Kendi sitesinin Reklamını yapıyor 10tl.net dısı olsun olmasın ben ona cezasını vermiştim %10 uyarı Birdaha Tekrarlarsa Direk 30 uyarı veririm Başka Görüşü olan belirtsin
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
O ss'yi alırken siz aranızda tartışıyordunuz hocam . Bende artık sabır mabır kalmadı diyip aldım caps'i hakkımızı savundum
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(23-05-2013 Saat: 22:49)Rookie` Nickli Kullanıcıdan Alıntı: O ss'yi alırken siz aranızda tartışıyordunuz hocam . Bende artık sabır mabır kalmadı diyip aldım caps'i hakkımızı savundum

adamsın o zaman ne diyim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-05-2013 Saat: 14:17)Bora™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(23-05-2013 Saat: 22:49)Rookie` Nickli Kullanıcıdan Alıntı: O ss'yi alırken siz aranızda tartışıyordunuz hocam . Bende artık sabır mabır kalmadı diyip aldım caps'i hakkımızı savundum

adamsın o zaman ne diyim

"Estağfurullah , allah hepimizin yanında . Sıkıntınız olmasın"
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(23-05-2013 Saat: 18:32)Rookie` Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Konuda belirttiğim gibi kardeşim bak " bana terbiyesizlik yapma " ben senin gibileriyle takılamam zaten . Konunun sadece Borayla , benimle alakası yok . Birbirimize laf ettiysek hepimiz kardeşiz . O laf hepimize gidecek , hepimizin alakası olacak o konuyla .Artist gibi konuşmana gerek yok .Ben hakkımı savunuyorum . Yoluna gitmesi gerekeni sen belirleyemessin . Yöneticiler var burada.

everplay Terbiyesizlik Yapıyorsun.
Rookie Düzgünce Konuşurken.
Ne Zaman Bir Konu Açsan Altında Hep Sitenin Tanıtımı Oluyor.
10TLNET dışı olsun olmasın bu konuda çoğu kişi şikayetçi.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Uyarı az olmuş ama, neyse.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-05-2013 Saat: 14:46)Furkomm Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Uyarı az olmuş ama, neyse.

farkındayım birdaha uygularsa direk %50
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

O laf hepimize derken ? rahatsız edilen üye başka biri şikayet etmesi gerekende o. Sizdeki bu zihniyete anlam veremedim. Ayrıca konuşmalarınıza dikkat edin sizde bir üyesiniz o da bir üye iğneleyici konuşmayın. Uyarı alabilirsiniz..

(23-05-2013 Saat: 22:41)Bora™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

birşey sormak istiyorum o SS yi nerden buldun ?

bu konuda Rokiee sonuna kadar HAKLI Adam butun konularına Kendi sitesinin Reklamını yapıyor 10tl.net dısı olsun olmasın ben ona cezasını vermiştim %10 uyarı Birdaha Tekrarlarsa Direk 30 uyarı veririm Başka Görüşü olan belirtsin

Uyarı zaten verilmiş. Konuyu açmaya gerek yoktu bir daha yaparsa yetkililere öm atın onlar gereken uyarı verir.
Konuşmak ihtiyaç olabilir; ama susmak bir sanattır…

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping