https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bora™ Şikayet
Arkadaşlar sürekli rep istediği konuda rep istemek yasak, az olgunlaş demişim.Şimdi geliyor sen kime olgunlaş filan diyorsun daha 15 yaşındasın diyor.
Bir de nasıl yüzsüzlüktür ki burda olan konuyu colortasarim'da banlamış.Kyoya seni söylemeyen ne olsun.Neyse caps vereyim.

Öm nin devamı varda vermeyeyim.Gözünüzde düşmesin.
b2n70j.png

NOT: İstediğin kadar banla umrumda değil.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Heart 
Olayı neden tatlıya bağlatamıyorsunuz. Biz burada kardeşlik içinde birbirimize destek oluyoruz. Birbirinizden özür dileyinde tatsızlık çıkmasın. heart.gif
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Birşey anlamıyor ki . Anlamazsa söylemenin bir alemi yok.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
bu konuda ultra magıcdenım. bora her fırsatta hep rep ıstıyo.
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(22-05-2013 Saat: 20:53)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: bu konuda ultra magıcdenım. bora her fırsatta hep rep ıstıyo.

NOT : Bir de ben , theend , o , Kyoya'nın ortak olduğu sitede banlamış.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(22-05-2013 Saat: 20:53)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: bu konuda ultra magıcdenım. bora her fırsatta hep rep ıstıyo.

Ardakaş Bu rep konusu değil Saygısızlık konusu Sana gelince ultura

Sen bana hem bebek diyorsun Hemde Adam gibi ol diyorsun Yaptıgın saygısızlık

1. benden küçüksün
2. yetkim senden buyuk

Birde Bana Artislikk Yap diyorsun sana artislik felan yapanda yok tartışma çıkmasın.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Helper'ın deiği gibi tatlıya bağlayalım,color tasarimda banımı aç.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(22-05-2013 Saat: 20:58)uLtRa_magic Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Helper'ın deiği gibi tatlıya bağlayalım,color tasarimda banımı aç.

he deyince olmaz emreder gibi özür dile hala hala bende dilicem konu kilit

özür dilerim
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Rep istediği konu linklerini atın.

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Mesajlarına bakarsanız görürsünüz hocam.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Grafikerler şikayet konusu kapatamaz ve karar veremezler.Şİkayet konuları ile sadece Genel Şef Admin Adayı ve adminler ilgilenir.Kiliti açıyorum, rep istemek yasak değildir varsa söyleyeceği birşey olan buyursun.Biz bunu ısrarla, flood şeklinde isteyenler için söyledik yasak diye.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
olay tatlıya bağlansın görmemişim colortasarımda banını açıyorum :)
PGM
Teşekkür verenler:
Bora Bütün Tartışmalarda Haklı.
ultra_magic,Rütben Alındığından Beri Sataşacak İnsan Arıyor Gibisin,Arkadaşımıza "Bebek" hitabını kullanmıştın bana mesaj atmıştı ben siz tatlıya bağlarsınız diye beklemiş,karışmamıştım.
Ama Şimdi Sende Gelip Onu Şikayet Edersen Olmaz,Olayı Tatlıya Bağlıyorsanız Bağlarsınız,Ekleyecekleriniz Varsa Eklersiniz Sonunda da Kilidi TaaRRuz adminin de dediği gibi Üst Yetkililer Vurur.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
sölenecek birşey yok 2 taraf ta özür diledi anlaştık konu kiliitlenebilir
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(22-05-2013 Saat: 21:35)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bora Bütün Tartışmalarda Haklı.
ultra_magic,Rütben Alındığından Beri Sataşacak İnsan Arıyor Gibisin,Arkadaşımıza "Bebek" hitabını kullanmıştın bana mesaj atmıştı ben siz tatlıya bağlarsınız diye beklemiş,karışmamıştım.
Ama Şimdi Sende Gelip Onu Şikayet Edersen Olmaz,Olayı Tatlıya Bağlıyorsanız Bağlarsınız,Ekleyecekleriniz Varsa Eklersiniz Sonunda da Kilidi TaaRRuz adminin de dediği gibi Üst Yetkililer Vurur.

Şimdi öncelikle ben bir olayı çözümlerken, mümkünse diğer yetkililer iş görmesin.Eğer varsa kayda değer söyleyeceği birşey söyler bekler.Herkes birbirinin işine karışıcak olursa bu işin içinden çıkamayız.Gelelim konuya;
Öncelikle farklı konularda ultra_magic'in tartışmış olması onu bundan sonraki her konudada suçlu yapmaz.O yüzden bu mantıktan, çözüme ulaşmak bana saçma geldi ama tabiki fikirlerine saygı duyuyorum.O yada bu haklı demiyorum sadece bu çözümlemeyle sonuca varılamayacağını söylüyorum.Şikayet konusu herkes için serbesttir.Yani şikayeti olan daha önceden tartıştığı için suçlu kabul edileceğini sanmasın buraya bir açıklık getireyim.Sorunu çözmüşsünüz, bizede kilitlemek düşer.Kilit.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform